Ramona Bădescu – Cum să fii Miss România în Italia!

Apropo.ro / 24.07.2012, 11:40
Ramona Bădescu - Cum să fii Miss România în Italia!
“Fetele care concurează la Miss nu trebuie să aibă numai măsurile perfecte!”, le-a spus vedeta celor 25 de concurente.

Ramona Badescu Cu un bronz de invidiat, obţinut în desele escapade pe care le face la fiecare sfârşit de week-end în Sardinia, Ramona Bădescu a urcat pe scena concursului Miss România în Italia. Evenimentul s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, pe 21 şi 22 iulie, în cadrul parcului de distracţii Rainbow Magic Land din Valmontone (Roma) şi a fost organizat de Asociaţia Românilor din Italia. Actriţa şi cântăreaţa a fost într-o formă de invidiat. Imbrăcată într-o rochie Roberto Cavalli, Ramona Bădescu a dat sâmbătă seara startul concursului interpretând piesa „Mărioară de la Gorj”, din repertoriul Mariei Tănase, apoi a continuat cu „Saracino”, ambele piese fiind incluse pe albumul „Jumi Juma” al artistei.

Ramona BadescuTotodată, vedeta a fost şi gazda evenimentului. Românii din Italia au fost incantati sa o asculte pe Ramona Bădescu cântând, au aplaudat-o îndelung şi au dansat alături de ea, pe muzica artistei care le aduce aminte de casă. Cele 25 de concurente care au ajuns în semifinala concursului au îndrăgit-o imediat pe Ramona, vedeta dându-le sfaturi de frumuseţe şi încurajându-le din culise.

Ramona Badescu „Pentru mine frumuseţea este o carte importantă pe care femeia o are dacă ştie să o joace bine. Fetele care vor să participe la concursuri de Miss trebuie să urmeze nu numai un regim de frumuseţe, dar şi de stil. Nu trebuie să aibă numai măsurile perfecte, 90-60-90, trebuie să aibă şi ceva în plus: senzualitate, dulceaţă, feminitate, istetime, simpatie, magnetism! Fiecare trebuie să joace cel mai bine cartea pe care ştie că o are, să scoată asul din mânecă!”, mărturiseşte Ramona Bădescu, o prezenţă mereu sexy, atrăgătoare şi complimentată la fiecare pas! „Pentru mine, frumuseţea e un corp armonios, dar mă fascinează mai mult personalitatea îmbinată cu acest corp. Corpul e trecător…”, a mai adăugat vedeta. Duminică seara, Ramona Bădescu a fost cea care i-a aşezat pe cap coroana preţioasă câştigătoarei Miss România în Italia.

Ea e Miss Romania in ItaliaIn cadrul evenimentului au cântat trupa Mandinga şi Liviu Hodor&Mona. Intreg spectacolul a fost preluat în direct de Televiziunea românilor din Italia – România TV şi a putut fi urmărit live şi pe internet. O mare surpriză a show-ului a fost coroana realizată special pentru câştigătoarea concursului Miss România în Italia 2012, de Principesa Grazia Borghese, cunoscut designer de bijuterii, colaboratoare a unor importanţi creatori de Alta Moda şi protagonistă a celor mai importante evenimente culturale ale momentului. Principesa Grazia Borghese a admirat-o îndelung pe Ramona Bădescu şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei, pe care a complimentat-o pentru frumuseţea şi silueta ei.