Ramona Bădescu, escapadă romantică la Paris!

Apropo.ro / 03.12.2012, 12:40
Ramona Bădescu, escapadă romantică la Paris!
Vedeta e o gourmandă şi nu a rezistat tentaţiei culinare propusă de iubit! A încercat bucătăria moleculară la un restaurant notat cu 3 stele Michelin, de ziua ei, pe 29 noiembrie, când a împlinit 44 de ani!

Ramona Badescu

Nehotărâtă până în ultima clipă în ceea ce priveşte planurile pentru petrecerea de ziua ei, care a fost săptămâna trecută, pe 29 noiembrie, Ramona Badescu a anulat însă toate posibilităţile de a petrece la Roma, acolo unde locuieşte de 22 de ani. Surpriza cea mai mare a venit din partea iubitului său care a „furat-o” din Italia şi a sărbătorit-o într-un cadru restrâns, la Paris.

Ramona Badescu alaturi de bucatarul restaurantului francez

Ademenită de propunerea iubitului său de a-şi petrece ziua de naştere şi împlinirea celor 44 de ani într-un restaurant din Paris notat cu 3 stele Michelin, Pierre Gagnaire, Ramona s-a hotărât să meargă într-o scurtă escapadă romantică în Franţa. Fiind o gourmandă înrăită abia a aşteptat să-şi delecteze papilele gustative cu bucătăria moleculară.

Ramona Badescu

„M-am simţit foarte bine de ziua mea la Paris, a fost o escapadă frumoasă. Am gustat pentru prima dată din preparatele moleculare şi l-am apreciat pe bucătarul- şef de la restaurantul Pierre Gagnaire, elevul renumitului Paul Bocuse”, spune Ramona. Vedeta a primit de ziua ei o geantă Hermes Birkin ediţie limitată, dar şi un colier.