Ramona Bădescu îi face avansuri lui Angel Popescu

Apropo.ro / 22.03.2012, 11:56
Ramona Bădescu îi face avansuri lui Angel Popescu
“Ochio Show” a devenit laitmotivul fiecărei apariţii a personajului Ramona Bădescu în emisiunea “Mondenii”.

Vedeta Ramona Bădescu s-a amuzat de fiecare dată şi s-a declarat fan al show-ului de la Prima TV. A legat o relaţie de amiciţie cu Andreea Grămoşteanu, actriţa care o parodia, şi i-a dat chiar şi sfaturi cum să interpreteze mai bine personajul. Ba mai mult, cele două au jucat împreună într-un spot publicitar, în care Ramona o surprindea pe Andreea chiar în momentul în care aceasta o parodia.

Ramona BadescuOdată cu noul sezon „Mondenii”, personajele mondene parodiate au dispărut. Ramona Bădescu a mărturisit că regretă acest lucru, pentru că Mondenii o ţineau în atenţia publicului cât ea era plecată din ţară şi pentru asta le-a mulţumit. Invitată să se alăture Mondenilor de la Prima TV pe platourile de filmare, aceasta nu a stat pe gânduri şi a acceptat încântată să-şi joace propriul rol.

Astfel că, recent despărţită de iubit, Ramona Bădescu a poposit în barul „Mondenii” şi i s-a confesat lui Angel. Acesta din urma a crezut că frumoasa vedetă îi face avansuri şi le-a cerut sfatul prietenilor săi. Alex s-a oferit imediat să-l ajute şi a invitat-o pe Ramona în oraş, în numele lui Angel.

Insă ce gânduri are Alex dar şi ce skech-uri v-au mai pregătit îndrăgiţii actori, aflaţi urmărind „Mondenii”- luni, 26 martie, de la ora 20:30, numai la Prima TV.