Ramona Bădescu o vrea naşă pe Mihaela Rădulescu!

Apropo.ro / 05.06.2012, 11:17
Ramona Bădescu o vrea naşă pe Mihaela Rădulescu!
Ramona Bădescu a fost invitata Mihaelei Rădulescu în emisiunea de duminică, “Alegerile Mihaelei” de la Realitatea TV.

Frumoasa vedetă a fost adusă la platou cu o limuzină albă, ca un adevărat star de la Hollywood, şi a fost întâmpinată pe covorul roşu de asistentul Mihaelei Rădulescu care i-a dăruit un trandafir roşu. Pe tot parcursul emisiunii, Ramona a fost complimentată de Mihaela, care i-a admirat silueta şi picioarele superbe şi i-a spus că dacă ar fi fost actriţă, în locul ei ar fi ales o carieră de succes în America.

Ramona Badescu si Mihaela RadulescuAtunci când a venit vorba de relaţii şi copii, Mihaela Rădulescu i-a urat Ramonei Bădescu să devină mamă cât mai curând, iar actriţa care locuieşte de 22 de ani în Italia, a promis că atunci când o să aibă un copil o să vorbească cu prezentatoarea emisiunii „Alegerile Mihaelei” pentru a-i deveni naşă de botez!

E în discuţii cu un producător francez

Ramona Bădescu a fost la Festivalul de Film de la Cannes, acolo unde a primit o ofertă interesantă din partea unui producător francez. Actriţa e în discutii să realizeze un film poliţist, de acţiune în Franţa, dar poate oferi mai multe detalii despre acest proiect după ce semnează contractul.