Ramona Bădescu sărbătoreşte azi 40 de ani de carieră!

Apropo.ro / 02.03.2013, 11:00
Ramona Bădescu sărbătoreşte azi 40 de ani de carieră!
Vedeta a pregatit special pentru aceasta ocazie spectacolul “Pasiune” si va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma in fata a peste 600 de spectatori! În public se vor afla ca invitaţi speciali părinţii Ramonei Bădescu, Primarul Romei, Gianni Alemanno, Ambasadă şi Consulatul Român din Italia dar şi comunitatea românilor şi a italienilor.

Mari emoţii pentru Ramona Bădescu. În această seară, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o oră şi jumătate îşi va juca spectacolul „Pasiune”, pregătit special de vedetă cu ocazia împlinirii a 40 de ani de carieră. „Îmi doream de mult timp să fac un spectacol important la Roma şi, în sfârşit, mi s-a realizat această dorinţă. Anul acesta împlinesc şi 40 de ani de carieră, 40 de ani de când am pus piciorul pe prima scenă, la „Cabana melodiilor”, cu o piesă scrisă de tatăl meu, „Sunt Ramona din Craiova”. Spectacolul din această seară se numeşte „Pasiune”, voi avea oaspeţi speciali, părinţii mei care au venit din România pentru a fi prezenţi la acest spectacol, să mă asculte. Am ales să-i dau un titlu în limba română acestui spectacol. „Pasiune” este cuvântul care pe mine m-a identificat toată viaţa mea! Viaţa mea am trăit-o nu cu dragoste, dar cu o pasiune intensă!”, spune Ramona Bădescu.

Ramona Badescu

„Spectacolul „Pasiune” este o premieră absolută. Primarul Romei, Gianni Alemanno, va fi în sală, ca oaspete de onoare, de asemenea Ambasada şi Consulatul Român din Italia dar şi comunitatea românilor şi a italienilor. Sala Petrassi are 620 de locuri, iar intrarea este gratuită! Lumea nu mă cunoaşte în versiunea de cântăreaţă. Îi aştept pe toţi cei care au plăcerea să mă vadă pe scenă să vină la spectacolul meu! Este cadoul pe care mi l-am făcut mie însămi, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de carieră! În loc să cheltuiesc banii pe o bijuterie scumpă, am realizat acest spectacol, cadoul meu!”, a mai adăugat vedeta.

Ramona Badescu

Ramona Bădescu va schimba patru ţinute în cadrul spectacolului „Pasiune”, rochiile purtând semnătura lui Anton Giulio Grande, un designer renumit din Calabria. Ramona va apărea pe scenă însoţită de şase artişti napoletani, parte din band-ul său şi va da frâu unui amestec al sunetului tradiţional napoletan şi al jazz-ului american, un adevărat cocktail de pasiune şi melodii de suflet. „Cu ajutorul melodiilor „Mărioară de la Gorj”, „Passione”, „Historia de un amor”, legate de monologuri mai mult sau mai puţin reale din viaţa mea, crâmpee din amintirile mele, în care voi fi înconjurată pe scenă de o lumină albă, voi povesti diferitele forme de pasiune ale vieţii mele. Pasiunea care a fost povestită şi explicată de toţi, intrând în psihologie, de Aristotel, de Platon, de Kant, eu o voi explica în această seară, pe scenă, prin intermediul muzicii şi al monologurilor. Voi cânta atât piese din repertoriul meu, aflate şi pe albumul meu „Jumi Juma”, dar şi din repertoriul internaţional. Mi s-a propus şi o refacere a acestui spectacol. În luna martie, voi pleca într-un turneu la Boston şi Miami, apoi voi avea spectacol în Calabria şi Spania. Cu ocazia acestui spectacol de mâine seară am deschis oficial contul meu de Twitter în Italia”, a mai completat Ramona Bădescu.

Ramona Badescu si Primarul Romei, Gianni Alemanno


Gheorghe Zamfir şi Marius Mihalache, invitaţii spectacolului „Pasiune”

Ramona Bădescu şi-a dorit să-i aibă alături cu această ocazie, pe maestrul Gheorghe Zamfir şi Marius Mihalache. „În cadrul spectacolului „Pasiune” îi am ca invitaţi speciali pe Gheorghe Zamfir şi Marius Mihalache. Fiecare va cânta câte 10 minute din repertoriul său. Într-adevăr vor fi momente de emoţie şi de mare pasiune! Pentru mine, Gheorge Zamfir este o icoană a naiului românesc în faţa căruia mulţi ar trebui să se închine, iar Marius Mihalache – un artist care ştie să îmbine muzica într-un mod foarte modern şi să alinte corzile unui instrument tradiţional, aşa cum este ţambalul!”, spune vedeta.


Cadou original de la fostul iubit!

Ramona Bădescu a primit şi un cadou original pentru cei 40 de ani de carieră împliniţi acum. Pe lângă flori şi mesaje frumoase, fostul său iubit i-a dăruit trei afişe cu titlul spectacolul „Pasiune”, de 7 metri / 3 metri, care au fost deja expuse în Roma!