Ramona Bădescu şi Carlo Pignatelli au ales-o pe Miss Billionaire!

Apropo.ro / 28.08.2012, 14:35
Ramona Bădescu şi Carlo Pignatelli au ales-o pe Miss Billionaire!
Vedeta a făcut parte din juriul concursului, alături de designerul italian.

Frumoasa actriţă şi cântăreaţă Ramona Bădescu a petrecut aseară într-unul din cele mai renumite şi exclusiviste cluburi din Sardinia. Vedeta a fost invitată să facă parte din juriul concursului Miss Billionaire. Acesta s-a desfăşurat la Billionaire Club din Porto Cervo, Sardinia, care găzduieşte petreceri numai una şi una şi este frecventat de numeroase personalităţi.

Ramona BadescuAflată pentru câteva zile în locul ei de vacanţă preferat, Ramona Bădescu a acceptat cu plăcere invitaţia în juriul Miss Billionaire. Bunul său prieten, designerul Carlo Pignatelli a fost colegul său de jurizare, aşa că s-au consultat şi au ales impreuna cea mai frumoasă câştigătoare.

„Aseară am jurizat un concurs de Miss şi am premiat câştigătoarele. M-am simţit foarte bine în compania prietenilor mei din Sardinia şi m-am bucurat să fiu în juriu alături de Carlo Pignatelli, unul dintre designerii mei preferaţi din Italia”, a declarat Ramona, care pregăteşte un eveniment inedit, în această toamnă la Roma, menit să aducă câteva dintre tradiţiile româneşti în Peninsulă!