Ramona Bădulescu: „Mi-aș face o micșorare de sâni”

Apropo.ro / 02.05.2012, 10:30
Vedeta cu cel mai generos bust din România, Ramona Bădulescu, se gândește să-și micșoreze bustul, printr-o intervenție chirurgicală.

Mondena Ramona Bădulescu și-ar dori o micșorare de sâni, ea fiind una dintre vedetele cu cel mai generos bust natural din România.

Ramona nu este foarte mândră de ea, în privința dietelor, pentru că nu le poate respecta în totalitate. A reușit să slăbească 40 de kilograme, mai mult prin înfometare – a scris și o carte pe această temă, dar le-a pus la loc.

Ramona Badulescu

Ramona Badulescu mai slabă cu 40 de kilograme

Invitată în emisiunea CanCan Tv, Ramona a mărturisit că și-ar dori sânii mai mici, dat fiind faptul că nu este deloc ușor unei femei cu un bust atât de mare. Cel puțin asta susține și Ramona, care cu greu își găsește hainele potrivite.

Ramona Badulescu inainte de cura de slabire

Ramona Badulescu înainte de cura de slăbire

Îmi doresc să fac o operație de micșorare a sânilor. M-aș simți mai bine. Sunt situații când lumea mă întreabă de ce nu port bluze pe gât, oamenii nu își dau seama de faptul că cu un pulovăr aș arata ca un porumbel. Mi-aș face o micșorare din când în când ca să o ard mai lejer”, a spus Ramona.