Ramona Gabor este preferata miliardarilor arabi

De: Mia Nicolescu / 18.03.2012, 11:20
Legăturile cu miliardarii ale Ramonei Gabor i-au facilitat acesteia intrarea în lumea bună și a ajuns să defileze chiar pentru fiul șeicului Khalaf Al-Habtoor.

De aproape o lună, Ramona Gabor, sora cea mică a fostei doamne Columbeanu, trăiește în Dubai, acolo unde câștigă bani frumoși din prezentările de modă.

După ce vara trecută s-a distrat la Cannes în compania miliardarului bulgar Chav­­dar Alexandrov, acum ea este admirată și de prințul Max Al-Habtoor, bruneta defilând zilele trecute într-o prezentare organizată în club de lux al acestuia.

Cel care i-a găsit loc de muncă în Dubai este manechinul român Adrian Alexandrov. Cei doi s-au cunoscut pe internet, iar Adrian a arătat mai departe fotografii cu Ramona unei companii importante. 

Arabii au apreciat faptul că Ramona este foarte înaltă și că are măsuri ideale ca manechin, așa că s-a ales și cu alte contracte avantajoase, ba chiar a semnat cu o agenție de modele importantă de acolo, Diva Management, drept pentru care și-a prelungit șederea în Emirate.

Ramona Gabor

Ramona Gabor alături de alte manechine străine

Mi-am făcut deja foarte mulți prieteni printre arabi, care au grijă să mă simt în Dubai ca acasă. Îmi place vremea de aici, este minunată, iar civilizația mă fascinează. În plus, aici mă simt în siguranță. Nu pot fi indiferentă la luxul exorbitant de aici, îmi place să merg în cele mai exclusiviste locuri și să mă bucur de tot ce este mai frumos”, mărturisește modelul.

Surse apropiate Ramonei Gabor au dezvăluit că ea câștigă acum aproape 1.000 de euro pentru fiecare prezentare. 

Ramona Gabor

Ramona Gabor i-a înnebunit pe arabi cu trupul de zeiță

Max Al-Habtoor este fiul șeicului Khalaf Al-Habtoor, cel care deține o avere estimată la peste 2,5 miliarde de euro și e renumit pentru petrecerile fastuoase pe care le organizează în cele mai exclusiviste locuri din lume