Ramona Gabor l-a inselat pe Badalau cu miliardarul bulgar Chavdar (Video)

Apropo.ro / 13.09.2011, 15:30
Ramona Gabor l-a inselat pe Badalau cu miliardarul bulgar Chavdar (Video)
Ramona Gabor l-a inselat pe Gabi Badalau cu miliardarul bulgar Chavdar Alexandros. Fostul iubit se declara socat de atitudinea brunetei.

Ramona Gabor stie ce vrea de la viata. Eqa l-a inselat pe Badalau, cu miliardrul de origine bulgara Chavdar Alexandros, pe cand se aflau la Cannes.

Cei doi au fost surprinsi in momente intime, chiar pe iahtul bulgarului, denumit si „iahtul placerilor”. Pe vas, Ramona a mai fost insotita de doua prietene: Madalina Radu si Cristina Pana. Fetele s-au lasat alintate de bulgar, care nu a ratat ocazia de a face sedinte foto cu fiecare in parte.

Gabi Badalau a fost invitat in emisiunea lui Dan Capatos unde a recunoscut ca nu ii vine a crede ce se intampla si ca se afla pentru prima data intr-o asemenea situatie stanjenitoare.

„Ar fi trebuit sa-mi zica ea. Mi-e greu sa spun ceva. Nu am ce sa zic nu ma asteptam. Deci, nu stiu. E prima data in viata mea cand sunt pus intr-o situatie dificila”, a povestit aseara tanarul pentru emsiunea „Un show pacatos” de la Antena 1.

Acesta a adaugat: „Daca este asa, e foarte urat. Nu stiu daca o sa o inteleg, daca o sa trec peste. E prematur. A fost alegerea ei, influentata sau nu de anturajul respectiv… a facut ce a facut. E alegerea ei, e viata ei”.