Ramona Gabor s-a apucat de afaceri cu lenjerie intima

Apropo.ro / 06.10.2011, 13:30
Ramona Gabor s-a apucat de afaceri cu lenjerie intima
Ramona Gabor, aflata in aceasta perioada in America la sora ei Monica, s-a gandit sa imbine utilul cu placutul si a demarat o afacere din care sa isi castige singura banii de buzunar.

Ramona Gabor a plecat val-vartej din Romania, incoltita fiind de scandalul sexual in care a fost implicata alaturi de miliardarul bulgar Chavdar Alexandrov.

Aflata in SUA, la Monica, Ramona s-a gandit la un tip de afacere care sa mearga ca pe roate si unul cu care sa nu dea gres pe piata. Astfel, tanara a ales sa aduca inapoi in tara lenjerie intima de lux, de la Victoria’s Secret, si alte produse de infrumusetare. Primele cliente urmeaza a fi chiar prietene de-ale sale.

Asa ca, la plecare, Ramona a lasat bagajul cat mai gol, pentru ca la intoarcere sa il umple cu marfa noua.

Sosita in tara, Ramona a preferat sa mearga pe burta, pentru a nu atrage atentia asupra afacerii ilicite, astfel ca a marturisit ca nu a adus lucruri cu ea, ci doar o atentie pentru o prietena.

Nu am adus niciun sutien, nici macar pentru mine. In America am fost pe fuga, nu prea am avut timp de cumparaturi. Ce-i drept, vorbisem inainte cu o prietena sa-i aduc niste creme, astfel ca am venit in tara cu cinci tuburi, atat pentru mine, cat si pentru ea. Asta e tot ce am adus”, a declarat Ramona pentru Cancan.