Ramona Gabor, tradata de prietena pentru o bijuterie cu diamante

De: Mia Nicolescu / 15.09.2011, 09:49
Ramona Gabor, tradata de prietena pentru o bijuterie cu diamante
Surse sustin ca Meme i-a dat lui Luis Lazarus pozele cu Ramona Gabor sarutadu-se cu un miliardar bulgar in schimbul unei bijuterii de 3.000 de euro.

O consider o tradatoare! Am crescut un sarpe la san. Pentru ca i s-a pus in vedere, de sefi, sa-si dea demisia de la Antena 1, ea a dat fotografiile in emisiune, fara sigla Zeus TV”, a declarat Luis Lazarus, cel care a publicat pe site-ul sau pozele cu Ramona Gabor in ipostaze incendiare.

In urma cu cateva zile, sora Monicai Gabor a fost parasita de iubitul Gabi Badalau dupa ce au fost facute publice cateva poze cu ea si un miliardar bulgar sarutandu-se pe un iaht la Cannes.

Asa ceva nu e de comentat. E mai putin important cum am intrat in posesia lor. Ceea ce mi se pare inadmisibil este cum s-au dus ele, patru fete, pe iaht cu un miliardar pe care nu-l cunosteau? La Ramona e cu atat mai grav, cu cat o avea in grija la acea ora pe Irinuca”, a mai spus Lazarus.

Meme si Luis Lazarus

Prietenele care au insotit-o pe Ramona pe iahtul bulgarului sunt Alexandrov Chavdar, Mihaela Moise (Meme), Madalina Radu si Cristina Pana, care au jurat sa nu scoata nici o vorba la intoarcerea in tara despre aventura lor si sa stearga pozele compromitatoare cu bruneta.

Totusi, una dintre ele a incalcat acest pact si a pastrat imaginile in calculator, astfel ca, „Iuda” in aceasta poveste, este chiar Mihaela Moise, alintata Meme, fosta iubita a lui Luis Lazarus.

Se pare ca aceasta i-a oferit lui Lazarus pozele in schimbul unei bijuterii cu diamante in valoare de 3.000 de euro.

E inadmisibil. Asa ceva nu se intampla intre prietene! Eu cu Ramona ma inteleg bine, dar este clar ca noi patru nu vom mai putea iesi impreuna, nici macar la un suc”, a spus Madalina Radu.