Randi, despre cel mai bun prieten al său: ”Atunci am simţit că ne-am apropiat şi noi puţin”

De: Cristiana Trifu / 03.08.2018, 10:34
Randi, despre cel mai bun prieten al său: ”Atunci am simţit că ne-am apropiat şi noi puţin”
Andrei Ropcea, cunoscut de public drept Randi, mărturiseşte că a copilărit alături de câini şi a devenit astfel un mare iubitor de animale. Acum are un câine lup, Ares, împreună cu fratele său şi povesteşte în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, de la Antena Stars, difuzată sâmbătă de la 13:00, despre cum a fost copilăria sa alături de aceste patrupede pe care le iubeşte.

„Ares îl cunoştea pe fratele meu drept stăpân. Odată a stat şi l-a aşteptat în faţa casei până la 4-5 dimineaţa. Când a plecat fratele meu de acasă, nu mai mânca, a mâncat doar din mână.  Atunci am simţit că ne-am apropiat şi noi puţin. Cred că lupii au o faţă mai umană, când vorbeşti cu ei parcă ai vorbi cu un om”, povesteşte Randi.

Artistul îşi aminteşte şi cât de mult a suferit în momentul în care s-a pierdut unul dintre patrupedele de care era ataşat în copilărie: „Când eram mic am avut un brac german, era al lui tata. Era campion la câteva sute de metri. Era un câine foarte isteţ. Doar că era foarte pacifist şi s-a lăsat furat din curtea naşului meu. Nu l-am mai văzut de atunci.”
Mai multe despre copilăria lui Randi şi pasiunea sa pentru animale, telespectatorii vor afla, sâmbătă, de la 13:00, în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, de la Antena Stars.