Randi şi Nicole Cherry au făcut schimb de piese

De: Alexandra Necsoiu / 03.12.2018, 15:01
Randi şi Nicole Cherry au făcut schimb de piese
Randi şi Nicole Cherry şi-au unit vocile pentru o leapşa muzicală de senzaţie. Dansează amândoi şi Frumuseţea care minte sunt două dintre piesele pe care trebuie neapărat să le pui pe repeat şi pe care artiştii le-au integrat într-o versiune inedită. Pianul este completat de vocile celor doi care se armonizează atât de bine, încât reuşesc să ofere un moment cu adevărat emoţionant şi să trasmită foarte bine mesajul celor două piese

Leapşa muzicală cu Randi & Nicole Cherry: https://youtu.be/yFYK50QBifc

.
Dansează amandoi, cel mai recent single al lui Nicole Cherry, a fost numărul unu în trending pe YouTube timp de 13 zile, în vreme ce Frumuseţea care minte, noua piesă a lui Randi, se află în trending încă de la lansare, fiind 2 zile la rând pe locul 1. Piesa vorbeşte despre stereotipurile legate de frumuseţe şi ne îndeamnă să ne acceptăm aşa cum suntem. Ambele piese sunt compuse şi produse în studiourile Famous Production.

Întregul moment face parte din seria #MiercuriLaFamous, o serie de video-uri săptămânale în care artiştii Famous Production şi invitaţii lor realizează momente muzicale live şi filmează diverse provocări. În cadrul acestei serii veţi găsi episoade cu invitaţi precum Lidia Buble, Andreea Esca, Mira, Cleopatra Stratan, Dorian Popa şi mulţi alţii.

Ascultă Leapşa muzicală cu Randi şi Nicole Cherry aici:
https://youtu.be/yFYK50QBifc
Ascultă #FrumuseţeaCareMinte aici:
https://youtu.be/1l4CaMkuNiE
Ascultă #DanseazăAmândoi aici:
https://youtu.be/Ihz2yWuoEIY
 

Tags: