Ranieri le-a spus jucatorilor ca va parasi clubul la finalul sezonului

Apropo.ro / 24.03.2004, 11:05
Ranieri le-a spus jucatorilor ca va parasi clubul la finalul sezonului
Antrenorul echipei Chelsea, Claudio Ranieri, le-a spus jucatorilor sai ca va parasi clubul londonez la finalul acestui sezon, informeaza cotidianul "The Sun". Potrivit publicației engleze, la finalul antrenamentului de luni, Ranieri le-a mulțumit jucatorilor pentru colaborare

Antrenorul echipei Chelsea, Claudio Ranieri, le-a spus jucatorilor sai ca va parasi clubul londonez la finalul acestui sezon, informeaza cotidianul „The Sun”.

Potrivit publicației engleze, la finalul antrenamentului de luni, Ranieri le-a mulțumit jucatorilor pentru colaborare și le-a dorit succes. „Eu știu ce se întîmpla, voi știți la fel de bine, și nu ne ramîne decît sa ne încheiem sezonul”, le-a spus tehnicianul italian elevilor sai.

Ranieri a precizat ca un antrenor ar trebui sa beneficieze de sprijinul deplin al conducerii clubului. „Conducerea clubului trebuie sa spuna ceva referitor la situația mea. Și ar trebui sa faca acest lucru pentru jucatori, nu pentru mine, pentru ca eu pot lucra sub presiune. Tot ceea ce îmi doresc este sa salvez acest sezon”, a declarat Ranieri pentru postul de televiziune Sky Sports, facînd referire la repetatele speculații privind înlaturarea sa de la conducerea tehnica a echipei la care evolueaza Adrian Mutu.

Contractul lui Ranieri, care pregatește echipa Chelsea din septembrie 2000, expira în vara anului 2007.

Potrivit BBC, Ranieri a declarat ca și-a simțit amenințat postul înca de la preluarea clubului Chelsea de catre miliardarul rus Roman Abramovici. „Din primul moment m-am gîndit ca aș putea fi demis, chiar daca aș cîștiga tot ceea ce se poate cîștiga. Nu m-am gîndit niciodata la demisie, pentru ca sînt un luptator”, a spus Ranieri.

Chelsea va întîlni, miercuri, pe teren propriu, formația Arsenal Londra, în manșa tur a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

Echipa antrenata de Ranieri ocupa locul al doilea în campionat, cu 64 de puncte, și a fost eliminata atît din Cupa Ligii Angliei, cît și din Cupa Angliei.

Mediafax