Raoul imparte tuturor „Emotii”

Apropo.ro / 12.06.2008, 17:00
Raoul imparte tuturor
Originar din Turda, Raoul alias Rares Borlea, si-a lansat cel de-al patrulea album solo, intitulat "Emotii", in incinta Hotelului Marshal.

Originar din Turda, Raoul alias Rares Borlea, si-a lansat cel de-al patrulea album solo, intitulat "Emotii", in incinta Hotelului Marshal.

Albumul "Emotii" contine 15 melodii, majoritatea fiind compozitii proprii. Albumul contine si cateva melodii cu trimitere la folclorul ardelenesc dar si o piesa compusa de Laurentiu Duta, "Langa mine", pe versurile Danei Dorian. Una din cele 15 melodii este in duet cu Mirabela Dauer, cea alaturi de care a inregistrat melodii si pe albumul "Floare alba, floare albastra" din 2006.

Alaturi de Raoul la lansarea albumului s-au aflat numeroase personalitati din lumea artistica, si nu numai. Au fost alaturi de el prieteni care au cuvinte de lauda pentru meritele si talentul sau. Dintre acestea amintim pe Celia, Miki, Titus Andrei, Mirabela Dauer, Carmen Plesa, Gheorghe Turda si foarte multi altii.

Mai multe imagini de la eveniment

Lansarea albumului va fi precedata de un turneu de promovare in tara si strainatate.

Raoul inseamna energie, voce, muzica si mult talent. Raoul declara "Pot sa fac ce vreau, pentru ca vreau numai ce pot! Spun mereu asa, asta neinsemnand ca ma limitez sau ca imi pun singur bariere in a fi exact asa cum simt, cum imi doresc si cum stiu ca pot fi perceput de voi. Pe cerul meu, steaua norocului a rasarit si-i datorez sufletul si dragostea mea. Imi doresc sa ajung in sufletele voastre, sa ma pastrati ca pe acel ceva care va poate schimba tristetea in bucurie, lacrimile in zambete, cantand. Pentru fiecare vers al meu, pentru fiecare cantec am lasat cate o particica din sufletul meu. Vreau sa vi-l impart voua, si vreau sa-l primiti. Nu vreau sa spun vorbe mari si nu vreau sa fiu altfel decat sunt. Ma arat voua. Asa cum ma vedeti, asa sunt. Si pentru ca ma pretuiesc, va pretuiesc la fel de mult si pe voi. Iubiti-va mult! E singurul lucru care nu vi-l poate lua nimeni. Niciodata".


Mirabela Dauer si Raoul

Asculta aici Raoul cu Flori de Mai

Asculta aici Raoul – Pentru Tine