Rapid București – FC Vaslui, scor 1-1

Apropo.ro / 12.03.2006, 14:21
Rapid București - FC Vaslui, scor 1-1
Echipele Rapid București și FC Vaslui au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susținut, duminica, pe stadionul Giulești - Valentin Stanescu, în etapa a XVI-a a Diviziei A, prima a returului. FC Vaslui a deschis scorul în minutul 13 prin Valentin

Echipele Rapid București și FC Vaslui au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susținut, duminica, pe stadionul Giulești – Valentin Stanescu, în etapa a XVI-a a Diviziei A, prima a returului.

FC Vaslui a deschis scorul în minutul 13 prin Valentin Badea, care a marcat cu un șut de la aproximativ 16 metri.

În minutul 60, Rapid a marcat prin Mugurel Buga, însa golul a fost anulat eronat pe motiv de ofsaid.

În minutul 76, Rapid a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj prin Valentin Badoi, care a transformat o lovitura libera de pe partea dreapta, de la aproximativ 20 de metri.

Rapid: 1. D. Coman – 23. M. Constantin, 24. Maftei, 14. Perja – 9.Badoi, 8. V. Negru (99. V. Moldovan ’65), 19. Pancu, 5.I. Stancu – 20. Burdujan (25. R. Stancu ’46), 21.Daniel Niculae – 28. N. Constantin (29. M. Buga ’58). Antrenor: Razvan Lucescu

FC Vaslui: 1.Huțan – 23. Maletici, 17. Panait, 6. Lacusta, 3. Baicu – 7. Jovanovici (18. Buhaescu ’79), 4. I. Badea, 10. M. Croitoru (16. B. Nicolae ’90), 8. Sfârlea – 9. V. Badea (5. Cornea ’85), 26. Bukvici. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonașe galbene: M. Constantin ’44, Badoi ’58, Pancu ’90 / Croitoru ’67

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din Sorin Corpodean – Aurel Onița, Cristian Nica – Codruț Nicoara. Observatori au fost Iosif Robi Urs și Patrițiu Abrudan.

La meci au asistat 4.500 de spectatori.

Tehnicianul Razvan Lucescu a urmarit meciul din tribuna, el fiind suspendat dupa partida cu Poli Iași, disputat în decembrie 2005, în Cupa României. Lucescu a primit a primit un tricou de la Brigada Nord, o facțiune din galeria giuleșteana.

Acesta a fost primul meci oficial al lui Daniel Pancu de la revenirea în campionatul României, el fiind împrumutat pâna în vara de la Beșiktaș Istanbul.

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat ca prima repriza a meciului Rapid – FC Vaslui, scor 1-1, a fost cea mai slaba facuta de jucatorii rapidiști de când el se afla la conducerea tehnica a gruparii giuleștene.

„Sunt doua puncte pierdute, doua puncte foarte importante. Am început mizerabil, cred ca este cea mai proasta repriza de când sunt aici. Nu am avut pic de agresivitate. Am facut greșeli copilarești și Vasluiul putea sa înscrie și al doilea gol în prima repriza”, a spus Lucescu.

În opinia tehnicianului rapidist, partea a doua a jocului a fost total diferita pentru giuleșteni. „Am marcat un gol valabil pe care arbitrul l-a negat, din nou suntem dezavantajați de arbitraj. Am marcat doua goluri valabile și daca era 2-1 eram mulțumiți. Nu vreau sa discut mai mult despre arbitraje, dar le compar pe cele din UEFA cu cele din Divizia A. Dupa jocul din repriza a doua, Rapidul merita sa câștige, dar s-a încheiat cu o remiza, care nu ne satisface”, a adaugat Lucescu.

Razvan Lucescu a menționat ca a facut unele schimbari în unsprezecele de baza, pentru a proteja o parte din jucatori în vederea meciului cu Hamburg. El a explicat jocul slab al echipei prin faptul ca jucatorii probabil se gândeau la jocul cu Hamburg.

Pentru Razvan Lucescu, portarul echipei FC Vaslui, Sebastian Huțan, a fost unul dintre cei mai buni jucatori din teren.

Întrebat daca Rapidul mai este angrenata în lupta pentru titlu, Lucescu a raspuns: „Noi trebuie sa jucam și sa adunam puncte. Vom vedea pe cât vom termina”.

El a menționat ca, probabil, atacantul Viorel Moldovan va evolua și miercuri, în meciul cu Hamburg, din manșa secunda a optimilor Cupei UEFA, însa nu din prima repriza. În ceea ce-l privește pe Daniel Pancu, Razvan Lucescu considera ca acesta a avut un debut nereușit din punct de vedere al rezultatului. „Încet, el va crește pentru ca își dorește foarte mult sa obțina rezultate cu Rapid”, a spus Lucescu, care a menționat ca Rapid a fost dezavantajata de condițiile meteorologice nefavorabile.

De asemenea, Razvan Lucescu a precizat ca atacantul Daniel Niculae a mai ramas 20 de minute la stadion pentru a fi cusut la pometele stâng, dupa ce s-a accidentat în timpul meciului.

Rapid și FC Vaslui au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul din etapa a XVI-a a Diviziei A, prima a returului.

Tehnicianul Mircea Rednic s-a declarat mulțumit de remiza obținuta de echipa sa, FC Vaslui, în meciul cu Rapid București, scor 1-1, disputat, duminica, în etapa a XVI-a a Diviziei A.

„Am mai spus-o. Noi nu suntem nici Hertha, nici Hamburg. Azi am facut un joc foarte bun. A fost un rezultat echitabil. O prima repriza buna, puteam face chiar 2-0 la ocazia lui Bukvici și o a doua repriza în care am fost dominați și la finalul careia s-a înregistrat rezultatul de egalitate. Sunt mulțumit de rezultat, chiar daca mi-aș fi dorit toate cele trei puncte”, a declarat Rednic.

Rednic a menționat ca nu se aștepta ca FC Vaslui sa obțina o remiza în Giulești și crede ca Rapidul este cea mai în forma echipa în acest moment. „Rapidul este cea mai în forma echipa a momentului, nu este de mirare ca a ajuns atât de sus în UEFA. Eu am jucat cu Hamburg când eram la Dinamo și pot spune ca nu este jucata calificarea. Rapidul are însa prima șansa. Sunt sigur ca se va califica”, a comentat .

Tehnicianul a subliniat ca le-a spus jucatorilor sai ca punctul cu Rapidul nu are nici o valoare daca nu câștiga meciul cu Gloria Bistrița, din etapa viitoare.

Mircea Rednic a explicat ca nu poate uita ușor perioada petrecuta în Giulești: „Suporterii adevarați nu au uitat ce am facut eu aici”.

Mediafax