Rapid – FC Oradea, scor 2-1

Apropo.ro / 14.03.2004, 14:18
Rapid - FC Oradea, scor 2-1
Echipa Rapid București a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formația FC Oradea, într-un meci din cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A. Rapid București - FC Oradea 2-1 (1-0) Au marcat: S.Ilie '36, D.Niculae '81 / Vrajitoarea '65 Stadion:

Echipa Rapid București a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formația FC Oradea, într-un meci din cadrul etapei a XVI-a a Diviziei A.


Rapid București – FC Oradea 2-1 (1-0)


Au marcat: S.Ilie ’36, D.Niculae ’81 / Vrajitoarea ’65

Stadion: „Giulești”

Spectatori: 10.000

Cartonașe galbene: – / Amzucu ‘3, M.Nicolae ’28, Sfîrlea ’40, Cr.Munteanu ’71, Stanciu ’85

Arbitri: Tiberiu Lajos – Eugen Pîrvulescu, Cornel Avram – Sorin Burloiu

Observatori: Corneliu Costinescu, Constantin Gheorghe

Componența formațiilor:

Rapid: Dolha – Bordeanu, Rada, Badoi, Maftei – Negru (Irimia ’71), Ziyati, Maldarașanu (Godfroid ’71), Ilyeș – D.Niculae, S.Ilie (R.Nița ’86). Antrenor: Dan Petrescu.

FC Oradea: Rotaru – N.Stanciu, Dianu (Lungan ’89), Amzucu, Mihuț, Cr.Munteanu – Dumitra, Sfîrlea, M.Nicolae (Gado ’62) – Siljanovski (D.Stan ’46), Vrajitoarea. Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Declarații dupa meci:

Dan Petrescu (antrenorul echipei Rapid): „Cred ca am întîlnit o echipa bine organizata, bine așezata în teren. M-a nemulțumit foarte mult începutul reprizei a doua, cînd am fost dominați de FC Oradea, care a meritat sa înscrie, dar am revenit în ultimele 15 minute. Cred ca victoria este meritata”.

Dumitru Dumitriu (antrenor FC Oradea): „Am început jocul timid, neconcludent, astfel ca echipa gazda și-a creat multe ocazii pentru a lua un avantaj confortabil, dar nu a reușit. Dupa pauza am jucat destul de bine, am echilibrat jocul, am egalat și cred ca puteam sa menținem scorul. Per ansamblu, victoria Rapidului este meritata, au jucat mai bine și au fost mai prezenți în atac. Totuși, este un semn pozitiv ca am jucat mai curajos în a doua repriza”.

– Înaintea meciului s-a ținut un minut de reculegere pentru victimele atentatelor de joi, de la Madrid, care s-au soldat cu aproximativ 200 de moți și peste 1.400 de raniți.

– La meci au fost prezenți, printre alții, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, fostul selecționer Gheorghe Hagi, impresarii Gheorghe Popescu și Victor Becali.

Mediafax