Rapid – FC Timisoara: 0-2

Apropo.ro / 08.04.2009, 21:19
Rapid - FC Timisoara: 0-2
Arman Karamyan i-a ingenuncheat pe giulesteni, marcand doua goluri, scrie Prosport.

Arman Karamyan i-a ingenuncheat pe giulesteni, marcand doua goluri.

Banatenii au intrat determinati in teren si inca din minutul 3 au prima ocazie: Gigel Bucur intoarce un adversar la 15 metri de poarta, insa trage in blocaj. Rapidul se trezeste si speculeaza avantajul propriului teren, punand stapanire pe joc. Elevii lui Gabi Balint cedeaza initiativa si se multumeste doar sa lanseze cotraatacuri taioase.

Spadacio este aproape de deschiderea scorului printr-un sut pe jos, in forta, care-i pune mari probleme lui Pantilimon. Timisoara replica prin Bucur, insa preluarea il tradeaza si pierde balonul intr-o pozitie destul de buna. Arman Karamyan nu-l dezamageste pe Balint, dupa ce tehnicianul a decis sa-l trimita in teren anca din primul minut si deschide scorul in minutul 19: Magera paseaza in mijlocul careului de langa Marius Constantin, iar armeanul trage din viteza, fara sperante pentru E. Andrade.

Rapid inceraca egalarea insa surpriza Arman Karamyan isi face datoria si face 2-0 in minutul 31, in urma unei actiuni lucrate in familie: Artiom centreaza la 6 metri de pe stanga, iar fratele acestuia, nemarcat, reia din prima. Herea alineaza doi adversari in careul advers, dar paseaza la un gresit si banatenii intra la cabine cu un avantaj nesperat.

Rada ii mobilizeaza bine pe rapidisti la pauza si Maftei&Co intra in teren cu multa determinare in repriza a doua. Djalovic primeste o pasa la 16 metri de la adversar si trage in forta, dar Pantilimon are un reflex extraordinar si mentine avantajul de pe tabela. Stefan Grigorie, intrat in repriza a doua, iese la rampa si trage in Pantilimon din 8 metri. Spadacio trage si el periculos, dar tanaru goalkeeper timisorean isi salveaza din nou echipa. Spadacio prinde un sut extraordinar, insa Pantilimon, unul din eroii partidei si scoate de la vinclu.

Â