Rapid va disputa cinci amicale în cadrul turneului din Elveția

Apropo.ro / 19.06.2007, 09:10
Rapid va disputa cinci amicale în cadrul turneului din Elveția
Echipa Rapid va disputa cinci meciuri amicale în cadrul stagiului de pregatire pe care îl va efectua, în perioada 4-17 iulie, în Elveția, cel mai bine cotat adversar urmând sa fie formația Sochaux, ocupanta locului 7 în campionatul Franței, informeaza site-ul oficial al

Echipa Rapid va disputa cinci meciuri amicale în cadrul stagiului de pregatire pe care îl va efectua, în perioada 4-17 iulie, în Elveția, cel mai bine cotat adversar urmând sa fie formația Sochaux, ocupanta locului 7 în campionatul Franței, informeaza site-ul oficial al gruparii „alb-vișinii”.

Primul meci de verificare va avea loc la 7 iulie, în compania formației FC Sion, iar în 9 iulie echipa antrenata de Cristiano Bergodi va întâlni pe Lausanne Sport. La 11 iulie Rapid va juca împotriva echipei franceze SC Bastia, din liga a doua, iar în 14 iulie va întâlni pe Sochaux. Ultima partida amicala se va disputa la 16 iulie, în compania formației FC Freiburg, din eșalonul secund din Germania.

Prima parte a programului de pregatire din aceasta vara, constând într-un cantonament la Poiana Brașov, programat în intervalul 24-30 iunie, ar putea sa fie anulata, iar antrenamentele ar urma sa se desfașoare, în regim de semi-cantonament, la baza Pro Rapid.

Mediafax