Rapid vrea sa sparga perioada de 5 ani fara victorie la Bacau

Apropo.ro / 15.10.2005, 13:44
Rapid vrea sa sparga perioada de 5 ani fara victorie la Bacau
Tehnicianul Razvan Lucescu a declarat, vineri, ca jucatorii echipei Rapid sunt pregatiți sa "sparga perioada de cinci ani" fara victorie în meciurile din deplasare cu FCM Bacau. "Sunt convins ca va fi greu, deoarece Bacaul este o formație incomoda,chiar daca a marcat trei goluri

Tehnicianul Razvan Lucescu a declarat, vineri, ca jucatorii echipei Rapid sunt pregatiți sa „sparga perioada de cinci ani” fara victorie în meciurile din deplasare cu FCM Bacau.

„Sunt convins ca va fi greu, deoarece Bacaul este o formație incomoda,chiar daca a marcat trei goluri în opt etape, se agața, se lupta, este o echipa care nu renunța niciodata și care poate pune probleme oricarui adversar. Noi ne-am pregatit sa spargem perioada de cinci ani în care Rapidul a pierdut la Bacau și, așa cum le-am spus baieților și înainte de meciul de la Brașov. Dupa 11 ani am câștigat la Brașov, așa am început și pregatirea acestui joc”, a spus Lucescu.

Comentând greșeala facuta în sezonul trecut, la Bacau, de fundașii Marius Constantin și Vasile Maftei, tehnicianul rapidist a spus ca o partida de pierde și se câștiga în 11 jucatori. Lucescu spune ca meciul de la Bacau nu este special pentru el, deși a evoluat la echipa bacauana.

Jucatorul Ciprian Vasilache, suspendat pentru sâmbata, considera ca Rapid nu-și mai poate permite un pas greșit la Bacau, mai ales în perspectiva partidei cu Steaua, în timp ce Romeo Stancu crede ca o victorie cu FCM ar da un moral bun pentru partida cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

Romeo Stancu a declarat ca nu este apt pentru meciul cu FCM Bacau, dar, în proporție de 80 la suta, poate evolua cu Steaua. El a comentat și cum s-a petrecut accidentarea sa. „Eram la antrenament și cred ca, din greșeala, Flavius Moldovan m-a lovit. Am discutat cu el, e colegul meu și nu am de ce sa nu vorbesc cu el. I-a parut rau ca m-a accidentat”, a afirmat Stancu.

Meciul FCM Bacau – Rapid se va disputa, sâmbata, de la ora 20.15, la Bacau.

Mediafax