Rapidistii cred ca Dinamo va reveni în lupta pentru titlu

Apropo.ro / 15.09.2004, 10:44
Rapidistii cred ca Dinamo va reveni în lupta pentru titlu
Atacantul echipei Rapid, Daniel Niculae, a declarat, marți, ca Dinamo va ramîne în lupta pentru titlu, daca își va reveni cît mai repede din criza pe care o traverseaza. "Nu ma așteptam ca Dinamo sa fie acolo unde este acum (n.r. - Dinamo ocupa locul 14 în clasament, cu 3

Atacantul echipei Rapid, Daniel Niculae, a declarat, marți, ca Dinamo va ramîne în lupta pentru titlu, daca își va reveni cît mai repede din criza pe care o traverseaza.

„Nu ma așteptam ca Dinamo sa fie acolo unde este acum (n.r. – Dinamo ocupa locul 14 în clasament, cu 3 puncte), dar asta este treaba lor. Cred ca sînt înca în lupta pentru titlu, daca își vor reveni cît mai repede”, a spus Niculae, care a adaugat ca important este ca formația Rapid sa ocupe o poziție mai buna decît Dinamo.

Întrebat cît crede ca va ramîne echipa FC Național în fruntea clasamentului, Daniel Niculae a raspuns: „Speram sa reziste pîna în penultima etapa și dupa aceea sa trecum noi pe primul loc”.

Referitor la situația antrenorului Mircea Rednic la Universitatea Craiova, atacantul rapidist a precizat ca regreta ceea ce i s-a întîmplat tehnicianului. „Îmi pare rau pentru Rednic, nu cred ca cei de acolo trebuiau sa se comporte astfel cu el, dar asta este viața. Probabil se va duce la alta echipa”, a spus Niculae.

La rîndul sau, fundașul Vasile Maftei a declarat ca este prematur sa se pronunțe în legatura cu situația echipei Dinamo. „Nu ma gîndeam ca Dinamo va ajunge în aceasta situație, dar campionatul nu s-a încheiat. S-ar putea sa-și revina, este prematur sa ne pronunțam acum cu privire la clasament. Mai sînt 24 de etape și nu se știe ce se va întîmpla”, a spus Maftei la antrenamentul formației Rapid.

Referitor la meciul cu Poli AEK Timișoara, programat, vineri, în deplasare, în etapa a VII-a a Diviziei A, Vasile Maftei a precizat ca va fi o partida dificila. „Noi tot timpul am avut meciuri grele la Timișoara. Chiar în campionatul trecut am pierdut cu 0-1. Trebuie sa cîștigam, pentru ca în deplasare am cîștigat doar patru puncte și noi, pentru ca sîntem o echipa valoroasa, nu trebuie sa pierdem nici un punct”, a mai spus Maftei.

De asemenea, jucatorul rapist și-a exprimat regretul pentru ceea ce i s-a întîmplat antrenorului Mircea Rednic. „Se pare ca are o problema cu destituirile. Îmi pare rau pentru el”, a precizat Maftei.

Și Valentin Badoi considera ca Dinamo își va reveni pîna la sfîrșitul campionatului. „Pentru noi este bine ca Dinamo a avut o serie de înfrîngeri, dar cred ca își va reveni”, a spus Badoi.

Mediafax