Rapidistii nu s-au bucurat de califcarea Stelei

Apropo.ro / 02.10.2004, 12:40
Rapidistii nu s-au bucurat de califcarea Stelei
Fundașul echipei Rapid, Nicolae Constantin, a declarat, vineri, ca nu s-a bucurat de calificarea echipei Steaua în grupele Cupei UEFA, dupa ce a remizat, 2-2, la Sofia, cu ȚSKA. "Nu pot sa spun ca m-am bucurat pentru calificarea Stelei. De ce m-aș bucura? Eu ma bucur doar

Fundașul echipei Rapid, Nicolae Constantin, a declarat, vineri, ca nu s-a bucurat de calificarea echipei Steaua în grupele Cupei UEFA, dupa ce a remizat, 2-2, la Sofia, cu ȚSKA.

„Nu pot sa spun ca m-am bucurat pentru calificarea Stelei. De ce m-aș bucura? Eu ma bucur doar atunci cînd cîștiga Rapid”, a spus Constantin, înaintea antrenamentului de la baza ProRapid.

Jucatorul echipei Rapid a declarat ca nu este de acord cu manifestarile suporterilor dinamoviști de la finalul meciului cu Partizan Belgrad. „Nu e corect ce se întîmpla la Dinamo și nu sînt de acord cu manifestarea suporterilor. Oriunde în țara asta se poate întîmpla așa ceva, chiar și la Rapid”, a spus Constantin, facînd referire la faptul ca suporterii echipei Dinamo i-au spus lui Florentin Petre „mai bine mureai”.

Mijlocașul Marius Maldarașanu a recunoscut ca performanța Stelei este benefica fotbalului românesc. „Nu m-am bucurat, dar calificarea este buna pentru fotbalul românesc. De Dinamo nu mi-a parut nici bine, nici rau, dar, dupa parerea mea, calificarea au pierdut-o în tur, cînd au avut 1-0”, a spus Maldarașanu.

Întrebat cîți ani vor trebui ca o echipa româneasca sa ajunga în finala unei cupe europene, Maldarașanu a spus „întrebați-l pe Nostradamus”, aluzie la faptul ca patronul Stelei, Gigi Becali, s-a autointitulat Nostradamus din Ghencea.

Fotbalistul echipei Rapid considera ca suporterii lui Dinamo ar trebui sa înțeleaga situația de la echipa. „Florentin Petre este un simbol pentru Dinamo. Pîna la urma ei, jucatorii, au fost campioni anul trecut, le-au adus eventul. Trec printr-o pasa proasta, așa cum și noi am avut anul trecut. Acesta este fotbalul și nu întotdeauna poți juca așa cum și-ar dori suporterii”, a mai spus Maldarașanu.

Fotbalistul rapidist considera ca Florentin Petre ar fi acceptat la Rapid în cazul în care ar pleca de la Dinamo. „Orice jucator valoros este primit la Rapid. Și Aliuța a venit de la Steaua”, a precizat mijlocașul.

Mediafax