Rapidul ramane fara niciun sponsor! (Cancan)

Apropo.ro / 30.01.2009, 17:51
Rapidul ramane fara niciun sponsor! (Cancan)
Formatia giulesteana are toate sansele sa fie singura echipa din Liga I care incepe returul de campionat fara niciun sponsor pe tricou, scrie Cancan.

Problemele se tin scai de Rapid, dupa ce Copos si Taher au oprit finantarea clubului. Parteneriatul de sponsorizare cu Millenium Bank, incheiat in urma cu un an, a expirat, iar oficialii "alb-visinii" nu au reusit pana acum sa gaseasca un inlocuitor pentru vechiul sponsor.

Mai mult, nici Omniasig, firma cu care giulestenii au evoluat pe "piept" pe parcursul turului, nu este sponsorul principal si sunt sanse mari ca Maftei si compania sa evolueze din retur cu "pieptul" gol. Contractul cu firma detinuta de Constantin Toma era valabil doar pentru partida cu Dinamo, insa, in lipsa de alte alternative, oficialii din Grant au decis sa incheie returul cu compania de asigurari inscriptionata pe tricouri, chiar daca aceasta nu a "varsat" niciun ban in contul clubului.

De asemenea, Dragos Nedelcu a declarat in urma cu mai multe saptamani ca "Rapidul nu este aproape de faliment, ci chiar este in faliment", precizand ca toti sponsorii fug de echipa din Giulesti.

Mai multe detalii despre falimentul Rapidului, pe Cancan.ro.

 

Sursa foto: MediafaxFoto