Rapidul s-a antrenat cu „Steluta” pentru duelul cu Steaua

Apropo.ro / 03.11.2008, 09:52
Rapidul s-a antrenat cu
Rapid a obtinut a treia victorie consecutiva in Liga I, dupa ce s-a impus pe teren propriu, in fata echipei Gloria Buzau.

Rapid a obtinut a treia victorie consecutiva in Liga I, dupa ce s-a impus pe teren propriu, in fata echipei Gloria Buzau, cu scorul de 1-0 (1-0), intr-o partida contand pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

In minutul 43 s-a marcat singurul gol al partidei, Julio Cesar a primit o pasa in careu, s-a intors cu fata la poarta si l-a invins pe Arcaba cu un sut la coltul scurt, de la aproximativ 10-12 metri.

Chiar daca n-au mai reusit sa marcheze, giulestenii au dominat in continuare jocul, mai mult cu gandul la duelul cu Steaua de duminica viitore. in timp ce "Steluta” din Buzau se pregateste incet, dar sigur, de revenirea in liga secunda.

"Buzoienii s-au aparat cu zece jucatori in jurul careului. Nu imi este teama ca suporterii mi-ar cere sa plec daca nu batem Steaua", a spus Jose Peseiro la finalul meciului.

"Suntem pregatiti pentru meciul cu Steaua, stim ca va fi dificil. Nu mi-e frica de Steaua, doar am mai jucat in atatea derby-uri in Brazilia si Grecia", a declarat marcatorul golului, Julio Cesar.

Crezi ca Rapidul va reusi sa se castige duelul cu Steaua din etapa urmatoare?

Imagine: Mediafax Foto

Â