Rapper-ul Jay-Z semneaza contracte de milioane de dolari

Apropo.ro / 29.05.2009, 15:15
Rapper-ul Jay-Z semneaza contracte de milioane de dolari
Se zvoneste ca Jay-Z pune la cale un parteneriat "bomba" cu Warner Music Group si AtlanticRecords.

Se zvoneste ca Jay-Z pune la cale un parteneriat  "bomba" cu Warner Music Group si AtlanticRecords.

Starul hip-hop, care deja avea la activ un contract in valoare de 150 milioane de dolari cu promoterul Live Nation, este in discutii cu WMG/Atlantic pentru a-si lansa propria casa de discuri, cu numele de Carter Music Group, alaturi de managerii Lyor Cohen si Kevin Liles.

"Afacerea lui Jay cu Live Nation este impresionanta, dar daca ar bate palma si cu WMG/Atlantic sigur ar fi bomba zilei in presa internationala. Se stie ca Jay-Z, Lyor Cohen si Kevin Liles sunt nume foarte cunoscute si impreuna ar putea produce mega-hit-uri", declara o sursa apropiata a vedetei.

O alta sursa a declarat publicatiei New York Daily News urmatoarele: "Jay-Z, care a fost presedintele casei de discuri Def Jam intre anii 2004-2007, este incantat de posibila colaborare cu Lyor si Kevin, afirmand ca acestia sunt "echipa fantastica"".

Pe de alta parte, alte zvonuri sustin ca rapper-ul este in tratative cu Sony Epic Records pentru lansarea viitorului album intitulat "The Blueprint 3".

Anul trecut Jay-Z a semnat cu Live Nation un contract in valoare de 150 milioane de dolari unde compania a dobandit drepturile asupra inregistrarilor rapper-ului, a vanzarilor si a turneelor pentru urmatorii 10 ani.

Jay-Z feat Pharell "I Know":

 

Jay Z feat Pharrell I know videoclip de pe tare.ro

Â