Rapperul Ja Rule se lansează în modă

De: Nicoleta Nicolae / 22.08.2015, 09:00
Rapperul Ja Rule se lansează în modă
Rapperul american Ja Rule va lansa un brand de încălţăminte care va include articole create în colaborare cu designerul Steve Madden, informează contactmusic.com.

Muzicianul american, al cărui nume real este Jeffrey Atkins, va include în colecţia sa pantofi de sport, pantofi pentru costum şi cizme pentru motociclişti, ce vor avea un design realizat în colaborare cu echipa de creaţie a lui Steve Madden.

Vorbind despre colaborarea sa inedită cu rapperul în vârstă de 39 de ani, Steve Madden a spus: „E un tip extraordinar. Ne-am înţeles bine din prima clipă”.

Noua colecţie de articole de încălţăminte a rapperului Ja Rule va fi disponibilă în magazinele din lanţul Steve Madden începând din luna septembrie.

Rapperul Ja Rule s-a născut în Queens, New York, pe 29 februarie 1976. Şi-a început cariera ca rapper în 1994, împreună cu grupul Cash Money Click. El a devenit, în timp, mai mult decât un rapper, un artist hip-hop de talie mondială, un talentat compozitor de muzică, dar şi star de cinema. Cunoscut pentru hituri precum „Holla-Holla” şi „I’m real” (în duet cu Jennifer Lopez), Ja Rule a lansat şapte albume de studio şi a vândut peste 20 milioane de exemplare în întreaga lume.

De-a lungul carierei, a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali: Ashanti, R. Kelly, Charlie Baltimore, Christina Milian, Mary J. Blige, Jennifer Lopez, Jay Z, Lil Wayne, Bobby Brown, 2Pac, Fat Jo, Jadakiss, Snoop Dogg, Faith Evans, XZibit, Juvenille, Justin Timberlake şi Nelly Furtado.

În paralel, Ja Rule a urmat o carieră cinematografică, jucând în producţii precum „Preţul unui vis/ Turn it up”, „Viaţa de scenă/ Backstage”, „Pe jumătate mort/ Half past Dead”, „Back in the Day”, „Cronicile lui Riddick: Furia întunecată/ The Chronicles of Riddick”,”Prietene, te-ai ars!/ The Cookout” şi „Don’t Fade Away”.

Sursa: MEDIAFAX