Rapperul Jeremih a pipait-o pe sani pe Celia

Apropo.ro / 12.10.2011, 15:30
Rapperul Jeremih a pipait-o pe sani pe Celia
Rapperul american Jeremih i-a oferit Celiei o imbratisare atat de tandra, incat i-au cazut mainile pe sanii cantaretei romance. Vezi poza!

Rapperul Jeremih a cantat in Romania. Lumea s-a adunat sa il vada in carne si oase pe cel care a cantat cu 50 Cent piesa „Down on me”.

Printre numeroasele vedete ce au mers la Ploiesti sa il vada cantand pe american s-a numarat si Celia, actuala prietena de suflet a lui Mihai Bendeac.

Dupa ce s-a vehiculat ca intre Jeremih si Simona Trasca, alias Pamela de Romania, s-ar fi aprins o pasiune nebuna, iata ca rapperul nu s-a putut abtine sa nu o „evalueze” si pe Celia.

Celia si Jeremih

Celia si Jeremih

Cei doi au facut o poza impreuna, insa cantaretul si-a lasat mana sa alunece exact pe sanii tinerei, ca si cum totul era permis si natural.

Celia, fata serioasa, s-a impus si i-a aratat lui Jeremih ca nu tot ce zboara se mananca, astfel ca i-a barat acestuia mainile dandu-i de inteles ca nu exista loc de mai mult intre ei.

Desi nu are o relatie oficiala cu Mihai Bendeac, intre cei doi exista o prietenie sincera si binevenita.

„Imi place Mihai, ma simt bine in compania lui. Este exact omul de care aveam nevoie in preajma mea. Imi ridica moralul si imi da o stare de bine”, spune Celia pentru National.

Dupa cate se vede, nu toate fetele ce aspira la o cariera frumoasa sunt dispuse sa se vanda oricui pentru a-si atinge scopurile. Bravo, Celia!