Rapperul Lil Uzi Vert și-a implantat în frunte un diamant de 24 milioane de dolari, “ca să nu îl piardă”

De: Loredana Toma / 04.02.2021, 19:51
Rapperul Lil Uzi Vert și-a implantat în frunte un diamant de 24 milioane de dolari, “ca să nu îl piardă

Rapperul Lil Uzi Vert este ușor de remarcat acum, după ce și-a implantat un diamant roz de 11-12 carate fix în mijlocul frunții. Lil Uzi Vert, în vârstă de 26 de ani, este cunoscut pentru pasiunea sa pentru bijuterii extravagante, însă cea mai recentă achiziție, care l-a costat 24 de milioane de dolari, este mai presus decât orice alt artificiu de înfrumusețare făcut de artist până acum.

Pe numele său real Symere Bisil Woods, artistul a precizat într-un mesaj publicat pe Twitter că plătește încă din 2017 pentru această gemă și că tot atunci a fost prima oară când a văzut un diamant roz veritabil. El a mai precizat și că prețioasa piatră a fost cumpărată de la cunoscutul bijutier Eliott Eliantte, de la

care își achiziționează accesoriile mai toți rapperii în vogă, precum Nicki Minaj și alții.

 

“Nici Bugatti-ul meu nu acoperă prețul diamantului”

Lil Uzi a declarat că nici casa și toate mașinile sale la un loc, inclusiv un Bugatti, nu acoperă costul diamantului.

Fanii au avut reacții pro și contra, pentru care rapperul a venit cu un răspuns amuzant, spunând că, dacă ar fi pierdut un inel, lumea ar fi râs de el mai mult decât se glumește acum pe seama faptului că și-a implantat un diamant în frunte. În plus, pe când unii consideră gestul său “extravagant și deloc necesar”, rapperul se bucură din plin de viața și de obiceiurile sale excentrice. Bijuteria are asigurare.

CITEȘTE ȘI: Rapperul Silento a intrat în “silent mood”. Este acuzat că și-a ucis vărul 

Foto: Profimedia Images