Rapperul poştaş face show pe scena X Factor – FOTO

De: Cătălina Matei / 22.09.2016, 12:42
Rapperul poştaş face show pe scena X Factor - FOTO
Are un look de dur, e acoperit de tatuaje, poartă cercei şi are o voce care te ţine la distanţă. Dorian Lupu are 25 de ani, vine din Reşiţa şi, în ciuda înfăţişării sale de băiat rău, munceşte ca…poştaş.

Meserie care nu de puţine ori l-a adus în ipostaze amuzante pentru că, după cum chiar el glumeşte, „nu mi-ai deschide uşa dacă aş veni la tine cu o scrisoare, am trecut prin asta”. Deşi uneori merge şi 12 kilometri pe jos zilnic, cea mai mare pasiune a lui este muzica şi şi-ar dori să poată face numai asta. Vineri seara, de la ora 20.30, acesta va păşi pe scena „X Factor” şi va aduce în faţa juraţilor versuri compuse de el, beat-uri moderne şi multă carismă. „Ai ceva din Racla”, îi va spune Delia, în vreme ce Ştefan Bănică e de părere că are nevoie lângă el de o voce feminină. Care va fi concluzia juriului după acest moment şi dacă rapperul poştaş va trece în etapa următoare, telespectatorii Antena 1 vor afla vinerea aceasta de la 20.30.

Tot atunci, o familie de cântăreţi din Mangalia vine în show-ul de la Antena 1 şi oferă un spectacol ce-l va determina pe solistul de la Carla’s Dreams să le spună că ce fac ei ar trebui să fie sport olimpic. Asta pentru că cei doi vin însoţiţi de băieţelul lor, care nu va dori să stea la masa juriului, ci va prefer scena, alături de părinţii săi. Aceştia vor cânta, vor dansa şi vor face show la puterea a treia, spre deliciul tuturor celor din sală. „Ăsta ar putea fi sport olimpic nou, dans şi cântec cu copil în braţe”, va spune juratul de la Carla’s Dreams. Iar Marco Sentieri, de meserie cântăreţ, vine tocmai din Italia la „X Factor” România pentru că simte că are multe de arătat în muzică. Cald, prietenos, cu zâmbetul pe buze, acesta va da lecţii de dialect napoletan lui Răzvan şi Dani, dar şi juraţilor. „Îmi aminteşti de Fiorello”, îi va spune Horia, „ai acelaşi accent”. Iar Delia e de părere că energia lui e din categoria showman-ului Brenciu: „Îţi place televiziunea foarte mult, cred că poţi să fii un fel de Horia Brenciu”, a concluzionat jurata. Dacă Marco va trece însă mai departe rămâne de văzut în ediţia de vineri seara.

 Săptămâna aceasta, Antena 1 difuzează două ediţii „X Factor”: vineri, 23 septembrie, de la 20.30, dar şi duminică, 25 septembrie, de la 20.00. Telespectatorii Antena 1 vor primi de două ori mai multă muzică şi momente savuroase. Iar juraţii Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică se întâlnesc cu noi concurenţi interesanţi şi sunt puşi în situaţii emoţionante, dar şi amuzante.