RAR nu mai elibereaza CI pentru autovehiculele noi fara Euro 4

Apropo.ro / 09.01.2008, 14:03
RAR nu mai elibereaza CI pentru autovehiculele noi fara Euro 4
RAR nu mai elibereaza, incepand din acest an, carti de identitate pentru autovehiculele noi care nu respecta normele de poluare Euro 4.

Registrul Auto Roman (RAR) nu mai elibereaza si nu mai omologheaza, incepand din acest an, carti de identitate pentru autovehiculele noi care nu respecta normele de poluare Euro 4, a anuntat, miercuri, institutia.

"Incepand cu data de 1.01.2008, Registrul Auto Roman nu mai omologheaza si nu mai elibereaza carti de identitate autovehiculelor care nu respecta normele de poluare chimica EURO 4. Aceste norme se aplica numai autovehiculelor noi, respectiv celor care nu pot face dovada unei inmatriculari anterioare introducerii in Romania", se arata intr-un comunicat al Registrului Auto Roman (RAR).

Astfel, la inceputul lunii decembrie a anului trecut, RAR a transmis tuturor importatorilor, reprezentantilor autorizati ai producatorilor si constructorilor auto conditiile de acceptare a vehiculelor cu gradul de poluare chimica EURO 3 complete sau incomplete detinute pana la sfarsitul anului trecut.