Rasfat cosmetic

Apropo.ro / 06.06.2007, 14:35
Rasfat cosmetic
Aurul revine in forta in acest sezon. Si nu numai in domeniul accesoriilor. Mai nou aurul este la moda si in industria cosmetica. Prezentate la inceputul lunii trecute la o expozitie dedicata frumusetii, din Tokyo, mastile cu praf de aur au ajuns repede si in Romania, la salonul Body Contur.

Aurul revine in forta in acest sezon. Si nu numai in domeniul accesoriilor. Mai nou aurul este la moda si in industria cosmetica.

Prezentate la inceputul lunii trecute la o expozitie dedicata frumusetii, din Tokyo, mastile cu praf de aur au ajuns repede si in Romania, la salonul Body Contur. Acum si fetele noaste pot incerca tratamentele de infrumusetare ale Cleopatrei.

Aceasta este un tratament complex, cu etape clar definite, care se adreseaza persoanelor de peste 35 de ani și tuturor celor ce au probleme de hidratare a tenului. Masca cu praf de aur este un tratament recomandat pentru tenurile obosite, pentru atenuarea ridurilor fine, chiar și pentru tenurile cu probleme de tipul acneei sau alergiilor.

Tratamentul pe baza de aur încorporeaza elemente din 3 regnuri :
– animal (lapte de capra)
– vegetal (coada calului, nalba, sunatoare, jojoba)
– mineral (zinc, cupru, magneziu, miere)

Tratamentul are efect de lifting și revitalizare pentru tenurile hiperalegice și sensibile. Este un bun antioxidant rezistent la radiațiile ultraviolete fiind foarte important în procesul de evitare a îmbatrânirii. Excelent împotriva petelor de pigmentare, ajuta foarte mult la refacerea colagenului și este un foarte bun energizant și stimulator celular.

Tratamentul se începe prin curațarea tenului cu emulsia demachianta, se pulverizeaza loțiunea tonica dupa care se aplica loțiunea alcalina. Se lasa sa acționeze câteva minute aplicându-se apoi crema acida abraziva care conține particule fine de siliciu. Cu aceasta crema se face peelingul cu mișcari circulare facându-se în același timp un masaj ușor câteva minute. Urmeaza apoi gelul vegetal decongestiv și revigorant care se lasa pe fața aproximativ 20 de minute, îndepartându-se apoi cu apa. Se aplica apoi serul din 3 regnuri pe toata suprafața tenului, inclusiv în zona ochilor.

Masca polimerica este urmatorul pas care contine aur, miere, minerale si jojoba. Se lasa masca 5-10 minute pe fata si se indeparteaza cu apa calduta. Are un efect tonifiant si emolient.

La finalul tratamentului se aplica crema din 3 regnuri facandu-se un masaj pana la absortia in piele. Crema are un efect antioxidant si antistres.

Tratamentul masca cu praf de aur este recomandat sa se foloseasca într-o cura de minim 4 ședințe sau la 15 – 20 zile pentru întreținere. Rezultatele maștii se vad chiar și dupa prima ședința când tenul este foarte luminos, proaspat și foarte stralucitor.