Rasfat cu ciocolata pentru indragostiti

Apropo.ro / 01.08.2007, 10:48
Rasfat cu ciocolata pentru indragostiti
"Dragostea e dulce ca si ciocolata", ar putea spune cuplurile din Israel care aleg sa se rasfete impreuna, murdarindu-se cu ciocolata. Si nu oricum. Prin masaje senzuale, realizate in cuplu, de catre specialistii unui SPA. Femeile stiu despre ce este vorba, pentru ca de ceva vreme ele

„Dragostea e dulce ca si ciocolata”, ar putea spune cuplurile din Israel care aleg sa se rasfete impreuna, murdarindu-se cu ciocolata. Si nu oricum. Prin masaje senzuale, realizate in cuplu, de catre specialistii unui SPA.

Femeile stiu despre ce este vorba, pentru ca de ceva vreme ele apeleaza la impachetarile cu ciocolata, ca arma impotriva celulitei. Si se pare ca ciocolata castiga tot mai mult teren in SPA-uri, fiind folosita acum si in masajele – cadou de la el pentru el si ea, de cele mai multe ori.

Pe langa faptul ca ei reusesc sa-si impresioneze partenerele si sa le reasfete intr-un mod original, masajul cu ciocolata hraneste pielea si absoarbe toxinele. Asadar, adeptii acestui tip de masaj impusca doi iepuri dintr-o data.

Ba mai mult, este cunoscut faptul ca ciocolata, fie gustata sau intinsa pe corp, reuseste intotdeauna sa trezeasca simturile.

Raluca Iorga
Mai multe pe