Rashid a lansat videoclipul “Dor de soare” – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 16.06.2016, 09:30
Rashid a lansat videoclipul “Dor de soare” – FOTO&VIDEO
Rashid a lansat piesa “Dor de soare”. Videoclipul a fost filmat de Claudiu Stan şi spune povestea simplă a doi îndrăgostiţi care se bucură de soare.

Rashid: “Vremea nu ţine cu noi de ceva timp, aşa că e momentul să îi spunem Soarelui cât de mult ne dorim să iasă şi să dea startul verii. Mai ales că vara asta am alături tot ce înseamnă Golden Boy Society – de la Alex Velea la Jon Băiat Bun, o mulţime de proiecte de care merită să ne bucurăm ca de vreme bună!”

„Dor de soare e un produs în care cred sincer, pentru că sunt sigur că exista foarte mulţi oameni care au nevoie de o gură de aer proaspăt, pentru a se rupe puţin de monotonia şi rutina zilnică. Celor care ascultă “Dor de soare” nu pot decât să le doresc să simtă energia pozitivă pe care am simţit-o eu, în momentul ţn care am scris această piesă alături de colegii mei.” 

Rashid face parte din Golden Boy Society încă din anul 2014, colaborând de-a lungul timpului cu artişti ce s-au făcut remarcaţi pe piaţa muzicală din România ca: Gabriel Cotabiţă, Alex Velea, Cabron sau Alina Eremia. Muzica şi textul sunt semnate Rashid şi Alex Velea, instrumental de Boier Bibescu şi SoundBoy, iar chitara de Alex Mataev.