Răsturnare de situaţie! Amber Heard nu mai vrea bani de la Johnny Depp

De: Cătălina Matei / 16.06.2016, 09:38
Răsturnare de situaţie! Amber Heard nu mai vrea bani de la Johnny Depp
În mijlocul audierilor pentru pronunţarea sentinţelor şi declaraţiilor în cazul divorţului scandalos, Amber Heard şi-ar fi retras cererea pe care o înaintase în instanţă pentru a primi suport financiar temporar de la Johnny Depp, potrivit unui nou raport.

Amber Heard ar fi retras cererea pentru pensie alimentară, după ce media a măsluit adevărul, răspândind speculaţia că actriţa umblă după averea lui Johnny Depp.

Site-ul TMZ a prezentat marţi un raport conform căruia Amber a depus iniţial cererea de pensie alimentară pentru că bănuia că aceasta e o practică comună în cazul unui divorţ. Totuşi, actriţa s-a răzgândit, deoarece tot scandalul a translatat atenţia presei de la problema „mult mai serioasă” legată de violenţa domestică. Mai mult, Amber crede că avocaţii lui Depp încearcă să răstoarne percepţia presei, pretinzând că actriţa umblă după averea lui Johnny Depp.

TMZ a obţinut documente din dosarul procesului de divorţ care arată faptul că „tot acest scandal din jurul cererii de suport financiar a lui Amber mută atenţia de la problema gravă legată de violenţa domestică.”

Amber a declarat în instanţă că Johnny Depp a câştigat 30 de milioane de dolari în 2015, aşa încât judecătorii ar fi putut să-l oblige pe actor să-i plătească o pensie alimentară temporară de 1 milion de dolari pe lună, potrivit mediafax.ro.

În timp ce soţia Amber Heard a continuat să-l acuze de violenţă domestică, actorul a plecat în turneu şi chiar le-a vorbit fanilor săi pe YouTube despre performanţa sa din Europa, cu trupa Hollywood Vampires. Celebrul cuplu are stabilită o audiere, pe data de 17 iunie, când judecătorii ar trebui să decidă dacă actorul va ieşi de sub ordinul de restricţie temporară.