Răsturnare de situaţie: Bianca Drăguşanu i-a luat locul Gabrielei Cristea DEFINITIV

De: Cristiana Trifu / 08.01.2018, 16:48
Răsturnare de situaţie: Bianca Drăguşanu i-a luat locul Gabrielei Cristea DEFINITIV
Emisiunea "Te vreau lângă mine" este moderată în prezent, în locul Gabrielei Cristea, de Bianca Drăguşanu. Şi se pare că aşa va rămâne, cu toate că soţia lui Tavi Clonda îşi doreşte să se întoarcă.

„Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoare la ”Te vreau lângă mine”, nu se mai întoarce Gabriela Cristea. Şefii i-au pregătit şi o surpriză: un decor nou! Gabriela spera să revină pe micul ecran şi chiar a fost de vreo patru ori la discuţii cu turcii, însă degeaba. Mai mult decât atât, şefii Kanal D au băgat 100.000 de euro în noul decor, care a fost conceput astfel încât să i se potrivească Biancăi. E un decor de vis! A fost o mega-surpriză pentru ea. Bianca i-a convins pe şefi că merită să rămână cu audienţele şi disciplina ei, pentru că este foarte punctuală şi pentru că s-a dedicat proiectului pe care l-a avut pe mâini în ultimele luni”, au declarat surse, potrivit presei mondene.

De curând Gabriela Cristea anunţa că se întoarce la tv şi este nerăbdătoare să revină pe platoul de televiziune. 

Ce face Tavi Clonda după ce a fost concediat? – FOTO

Divorţurile l-au îmbogăţit pe Marcel Toader! Câţi bani încasează de la tv? A fost căsătorit de 5 ori

Imagini compromiţătoare! Gabriela Cristea, goală alături de Marcel Toader

Dornică de afirmare! Gabriela Cristea, în PLAYBOY! S-a lăsat fotografiată numai în poziţii INDECENTE

„Dragilor, va doresc un an nou plin de bucurii, impliniri si multa iubire in familiile voastre. Stiu ca abia asteptati sa ne reintalnim, sunt si eu pregatita si nerabdatoare, sper ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Va imbratisez cu drag!!!”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.