Răsturnări de situaţie pe „Temptation Island – Insula iubirii”

De: Cătălina Matei / 02.06.2016, 13:52
Răsturnări de situaţie pe „Temptation Island – Insula iubirii”
În cea de-a şasea ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” difuzată miercuri seara la Antena 1 lucrurile s-au precipitat pe ambele insule.

Realizând parcă pentru prima oară că ipostazele în care s-a aflat de la începutul şederii sale în Thailanda pot produce suferinţă pe cealaltă insulă, Cristi are primele remuşcări. Rememorând clipele petrecute în apropierea ispitelor feminine, Cristi are un moment de slăbiciune şi începe să plângă de disperarea că şi-ar putea pierde relaţia pe care o are cu Jojo.

Chiar dacă şi el a petrecut mult timp în compania ispitei Cătălina de când se află pe insula băieţilor, Alin nu are niciun fel de remuşcare şi nu consideră că a greşit cu nimic faţă de partenera sa, Alice. Ba mai mult, în momentul în care vede imaginile suprinse cu Alice cu capul pe umărul ispitei Robert, Alin ia foc şi începe să arunce cu jigniri în stânga şi-n dreapta.

Cea care a avut cel mai mult de suferit a fost Elena care nu-şi explică deloc comportamentul ispitei Matei ce pare să nu mai aibă deloc ochi pentru ea. Ba mai mult, o evită ca şi când nu ar exista. Supărarea Elenei devine greu de ţinut în frâu în momentul în care Tudor o alege pe ea pentru a ieşi la date, spulberându-i astfel şansale de a petrece ziua împreună cu Matei. Cel care pune paie pe foc este Matei însuşi care o alege pe Medana pentru date. Spre disperarea Elenei, cei doi par foarte fericiţi împreună. Pentru că se simte nedreptăţită, Elena îi cere socoteală lui Matei pentru comportamentul său, dar ceea ce află chiar de la el pare să o pună într-o ipostază de care i-a fost teamă de la bun început: Matei nu doreşte o relaţie cu ea şi-şi cere scuze dacă a lăsat-o să înţeleagă altceva. Odată lămurită situaţia, Elenei nu-i rămâne decât să se resemneze sau să se răfuiască cu Medana, pe care o chestionează în privinţa timpului petrecut cu Matei.

Hamude şi-a făcut şi el pentru prima dată gânduri negre în legătură cu relaţia sa. Imaginile în care Loredana pare să se simtă tot mai în largul său alături de Sorin nu-i dau pace lui Hamude, care nu mai poate dormi de îngrijorare.

Finalul ediţiei a şasea a emisiunii a adus o surpriză atât în rândul concurenţilor şi al ispitelor de pe insulă, cât şi telespectorilor Antena 1: Tomiţă, una dintre cele mai „de temut” ispite din primul sezon al emisiunii revine pe „Temptation Island – Insula iubirii” pentru noi cuceriri în cel de-al doilea sezon.