Ratacite prin New York

Apropo.ro / 27.05.2002, 10:51
Ratacite prin New York
...un nou moment din viața Claudiei și a Giuliei. Fetele de la Sexxy și cei de la Talisman au cîntat la Festivalul "Ziua Romaniei în Statele Unite ale Americii 2002", ocazie cu care s-au și distrat. Cînd au fost la Empire State Building, Giulia și Claudia au vrut sa


…un nou moment din viața Claudiei și a Giuliei. Fetele de la Sexxy și cei de la Talisman au cîntat la Festivalul „Ziua Romaniei în Statele Unite ale Americii 2002”, ocazie cu care s-au și distrat.

Cînd au fost la Empire State Building, Giulia și Claudia au vrut sa imortalizeze cît mai bine locul. Rezultatul? Autobuzul a plecat, iar drumul spre hotel nu era marcat. Dar, engleza nu le e straina, așa ca s-au descurcat. Chiar daca au stat la un hotel de pe Wall Street, s-au plimbat cu limuzina și au vizitat New York-ul, componenții celor doua formații au fost foarte impresionați de altceva: cei peste 15.000 de spectatori cunoșteau versurile de pe materialele lor discografice. Ca urmare a succesului înregistrat, organizatorii le-au propus deja sa participe și la festivalul diasporei romanești din Statele Unite ale Americii, care va avea loc în toamna acestui an.

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: