RATB face modificări pe Șoseaua Olteniței: Dispare tramvaiul 11 și apare autobuzul 611

De: Dragos Tanase / 19.03.2015, 15:00
RATB face modificări pe Șoseaua Olteniței: Dispare tramvaiul 11 și apare autobuzul 611
Ca urmare a demarării lucrărilor la unul din pasajele pietonale subterane adiacente pasajului rutier de la Piața Sudului, începând cu data de 21.03.2015, se restricționează circulația tramvaielor pe Șoseaua Olteniței

Din această cauză, Regia Autonomă de Transport București (RATB) va lua următoarele măsuri de reorganizare a transportului public în zonă:

Linia 11 va funcționa pe traseul de bază între ,,Cartier 16 Februarie” și Piața Eroii Revoluției, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Șoseaua Giurgiului, Strada Anghel Alexandru, Strada Zețarilor, până la terminal ,,Zețarilor”. Tramvaiele liniei 11 vor efectua opriri în stațiile aferente liniilor 4, 7, 25.

Pentru preluarea călătorilor pe tronsonul „Romprim” – „Piața Eroii Revoluției”, zonă în care nu va mai funcționa linia 11 de tramvaie, se înființează linia navetă de autobuze 611.

Autobuzele acestei linii vor circula de la terminalul „Romprim” pe Șoseaua Olteniței, Piața Eroii Revoluției, Șoseaua Viilor, cu întoarcere pe străpungerea Viilor-Șerban Vodă, Calea Șerban Vodă, Piața Eroii Revoluției, Șoseaua Olteniței, cu întoarcere la terminalul „Romprim”.

Autobuzele liniei navetă 611 vor efectua opriri în stațiile liniilor 232, 634.

De la aceeași dată, stația de autobuze „Șoseaua Berceni”, aferentă liniilor 634, N103, N124, situată pe Șoseaua Olteniței, sens Romprim, va fi reamplasată la cca. 50 m după intersecția cu artera Intrarea Nețea.