Ratele Estima Finance pot fi platite la oficiile postale

Apropo.ro / 14.05.2006, 13:07
Ratele Estima Finance pot fi platite la oficiile postale
Posta Romana anunta ca, incepand din aceasta luna, pune la dispozita clientilor serviciul de incasare a ratelor platite in baza contractelor de credit de consum gestionate de S.C. Ralfi S.A. – Estima Finance. Serviciul este disponibil in reteaua celor peste 500 de oficii postale

Posta Romana anunta ca, incepand din aceasta luna, pune la dispozita clientilor serviciul de incasare a ratelor platite in baza contractelor de credit de consum gestionate de S.C. Ralfi S.A. – Estima Finance. Serviciul este disponibil in reteaua celor peste 500 de oficii postale informatizate ale Postei Romane.

Ratele Estima Finance pot fi platite la oricare dintre aceste oficii postale prin simpla prezentare a unui card marcat cu codul de bare care contine toate informatiile necesare incasarii ratelor. Clientul doar prezentand cardul cu codul de bare lucratorului din oficiul postal, poate achita una sau mai multe rate, operatiunea realizandu-se prin simpla scanare a codului de bare si tiparirea chitantei, totul intr-un timp foarte scurt.

„Prin largirea posibilitatilor de plata a ratelor prin serviciul dezvoltat impreuna cu Posta Romana ne atingem obiectivul de a oferi clientilor nostri maxim de simplitate si confort atat la acordarea creditului cat si la rambursare”, a declarat Diana Todoran, director financiar Ralfi S.A.

Informatii despre reteaua oficiillor postale integrate in reteaua VPN sau despre serviciile oferite de Posta Romana pot fi obtinute on-line la adresa www.posta-romana.ro sau apeland serviciul de relatii cu clientii INFOPOST la numarul de telefon cu tarif normal 9393, pentru Bucuresti, sau 021/9393.111, pentru celelalte localitati din tara.

Mediafax