Raul, surprins de atitudinea lui Hannelore pe ”Insula Iubirii”: ”Apropierea de mine ar putea fi un paravan”

De: Alexandra Necsoiu / 15.10.2018, 11:36
Raul, surprins de atitudinea lui Hannelore pe ”Insula Iubirii”: ”Apropierea de mine ar putea fi un paravan”
Cati, Mari, Mirela şi Hannelore au dat frâu liber emoţiilor, seara trecută, pe ”Insula Iubirii”, iar imaginile cu acestea au adus disperare pe insula băieţilor. Seara trecută, pe ”Insula Iubirii”, Răzvan le-a povestit tuturor de planul lui de a-i arăta lui Cati că o respectă dacă nu face nimic în Thailanda, aşa că băieţii l-au provocat la un test adevărat: acesta a intrat în baie cu Dana şi a simulat o scenă fierbinte care să îi fie apoi arătată lui Cati. ”Vreau să văd cum ar reacţiona acum, înconjurată de mulţi bărbaţi, acasă, dacă afla că o înşelam, era singură...”, a spus acesta.

În acest timp, partenera lui s-a distrat toată ziua alături de George la o şcoală de box thailandez şi chiar a făcut eforturi înainte de plecare să se aranjeze, pentru prima dată de la sosirea sa pe insulă. Mai mult, până la finalul întâlnirii, Cati i-a mărturisit lui George că nu l-ar ierta pe Răzvan dacă ar înşela-o, chiar dacă la casting se arătase mult mai tolerantă. ”Mă simt bine, asta sunt eu, nu cea care eram în urmă cu o săptămână… trebuie să mă bucur şi eu de viaţă, să fiu fericită! Mă simt mai puternică”, a mai spus Cati, adăugând că George pare genul de bărbat care respectă o femeie, însă că ea nu ar putea face multe gesturi pe Insula. ”Eu sunt şi mamă, situaţia mea e alta”, a adăugat aceasta.  

Prima alarmă a serii la Purimuntra le-a oferit băieţilor ocazia de a vedea cum îşi petreceau în acelaşi timp iubitele lor seara, în casa lor, alături de ispite, şi jocurile care au dat naştere multor apropieri. În jocul provocărilor au intrat toate fetele, care au executat pe rând poruncile, chiar dacă ar fi putut oricând să le refuze. ”La adăpostul acestor provocări, practic şi-au exprimat dorinţe pe care se vede că le au”, a remarcat Cristi după ce băieţii au fost martorii unor mângăieri şi săruturi.
Jocul s-a încheiat însă din cauza unei situaţii provocate de Hannelore, cea care şi-a împărţit atenţia între Andi şi Raul, provocând între ei o situaţie tensionată. Mai mult, pentru că se comporta ca un bărbat aflat într-un cuplu, Andi a fost confruntat ca atare şi i s-au prezentat şi alte situaţii în care Hane a avut gesturi familiare faţă de Raul atunci când Andi nu era prezent. Hane şi Raul s-au mutat apoi pentru o discuţie pe terasa băieţilor, lucru care i-a schimbat şi mai mult starea de spirit lui Andi.

”Apropierea de mine ar putea fi un paravan, probabil eu sunt ispita cea mai agreată de partenerii lor”, a încercat Raul să îşi explice aceste gesturi.
A doua zi, observând distanţarea lui Andi, Hane a încercat în zadar să îl împace până când, văzând că niciun gest discret nu funcţionează, aceasta a început o discuţie riscantă. ”Nu vreau să îţi fac rău… Nu pot să îţi pun aici, vorbim între patru ochi”, a spus aceasta şi încet a reuşit să îl facă din nou pe Andi să uite de gelozia de cu o seară înainte. ”Îmi dau seama din priviri de multe lucruri, nu cu multă lume mă înţeleg aşa”, i-a declarat Hane. Zâmbetul i-a fost acoperit însă de o mască nouă, în aceeaşi seară, când Hane şi Cati au fost chemate la Bonfire. ”E absolut normal să îi placă de Maria, probabil şi eu dacă aş fi acolo m-aş uita la ea”, a spus Hane, aparent detaşată la vederea flirturilor dintre ispită şi logodnicul său, arătându-se mult mai tolerantă decât atunci când povestea despre bănuielile sale legate de o posibilă aventură a lui Bogdan, acasă.

Cât despre Cati, aceasta a avut parte de o confruntare cu Dana, ispita care a fost la un date de coşmar cu Răzvan, pe parcursul căruia acesta s-a comportat grotesc. ”Mie una, mi-a ajuns, nu mai pot! E un om pe care clar nu mi l-aş dori lângă mine nici dacă ar fi ultimul bărbat de pe Pământ! Am înţeles că el are o problemă, dar ea de ce acceptă toate astea? Vreau să o cunosc pe femeia asta!”, a mărturisit Dana, iar dorinţa i s-a împlinit.

Conştientă că tot ceea ce a trăit lângă Răzvan, Cati cunoaşte foarte  bine, dar nu consideră deranjant, singura varianta care i-a rămas Danei este să o şocheze, să îi contureze o imagine complet diferită a lui Răzvan, pentru a-i capta atenţia. În plus, aceasta i-a spus că au făcut dragoste şi s-au sărutat, însă s-a lovit de o reacţie dezarmantă a lui Cati, care a refuzat să creadă. ”O să iau o decizie la sfârşit, nu vreau să o iau acum”, a spus aceasta.

De partea cealaltă, Mari şi Cristi au continuat apropierea lor, iar săruturile prelungi au devenit o obişnuinţă între cei doi. ”Voi continua să o sărut, să o mângâi, să o aduc în punctul în care nu va mai putea să se abţină”, a spus Cristi, iar planul său a dat roade. Imagini din noaptea în care Mari şi-a dat frâu liber sentimentelor au ajuns şi la Purimuntra, unde, treziţi din somn, băieţii au avut parte de un şoc. Mai întâi, Bogdan a amuţit, crezând iniţial că protagonista ar fi logodnica sa, apoi Iulian a fost cel care a rămas fără cuvinte. ”Din ce am văzut, e clar… Eu i-am spus de acasă că fiecare face ce simte, dar e răspunzător pentru ceea ce se întâmplă”, a spus acesta în cele din urmă. Vestea a fost însă la fel de proastă şi pentru ceilalţi băieţi, care au realizat că picarea în ispită a unei fete are în Thailanda efect de domino.