Război cu măicuţele! Katty Perry vrea să se mute într-o mănăstire veche

De: Nicoleta Nicolae / 23.07.2015, 10:28

Război cu măicuţele! Katty Perry vrea să se mute într-o mănăstire veche
Vedeta muzicii pop Katy Perry vrea să-şi stabilească reşedinţa într-o mănăstire veche din cartierul Silver Lake (Los Angeles) pe care vrea să o cumpere cu 15 milioane de dolari.

Însă două călugăriţe în vârstă de 77 şi 86 de ani refuză ca lăcaşul lor de cult să fie vândut şi au pornit o cruciadă împotriva artistei — una dintre cele mai bine plătite din lume şi care se laudă cu 73 de milioane de fani pe Twitter.
În procedura judiciară intentată împotriva ei, cele două măicuţe — care nu mai locuiesc în mănăstire — contestă dreptul arhidiocezei de a vinde proprietatea interpretei hitului ‘Fireworks’. În moţiunea depusă luni, ele acuză ierarhia clericală că a schimbat regulile lăcaşului Sisters of the Immaculate Heart of Mary, care prevede ca măicuţele care au locuit aici să fie de acord cu vânzarea.
Katy Perry le-a vizitat pe cele două călugăriţe şi chiar ar fi cântat pentru ele, mărturisind că vrea să cumpere proprietatea pentru a sta acolo împreună cu mama şi bunica sa. Dar eforturile sale au fost zadarnice.


Sor Rita Callanan, 77 de ani, a declarat recent ziarului Los Angeles Times că a vizionat câteva videoclipuri ale cântăreţei, „care clar nu i-au plăcut”. Potrivit arhidiocezei, alte trei măicuţe sunt favorabile vânzării proprietăţii. Indiferent de cumpărător, vânzarea trebuie aprobată de Sfântul Scaun.