Război în familia Clejanilor – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 14.06.2017, 14:17
Război în familia Clejanilor - FOTO
Prima ediţie a emisiunii „FANtastic Show”, care revine sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu cel de-al doilea sezon, îi va aduce din nou faţă în faţă, în postura de căpitani de echipă şi de rivali pe Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu. Fiecare dintre ei va conduce o echipă alături de care va trece prin tot felul de probe, una mai amuzantă decât alta. Echipa care câştigă cele mai multe încercări ale fiecărei ediţii va obţine un trofeu. La finalul sezonului, echipa care strânge cele mai multe trofee va fi declarată câştigătoarea show-ului.

Aşadar, în primul “meci” dintre Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, care va fi arbitrat de la centru de Florin Ristei, cei doi căpitani vor avea alături familia Clejanilor. Astfel, Andrei Ştefănescu va juca sub culorile roşii ale echipei sale împreună cu Margherita şi Ioniţă din Clejani, în timp ce Liviu Vârciu îi va avea în a sa echipă verde pe Fulgi şi Viorica.

În premieră absolută, multe dintre probele acestui sezon “FANtastic Show” vor fi comentate şi jurizate de doi oameni simpli, din popor, dar foarte exigenţi: Zuza din Cotroceni şi Neluţu din Berceni, în spatele cărora se vor afla două vedete, Paula Chirilă şi Pepe.

Probele pe care cele două echipe le vor avea de trecut sâmbătă seara sunt dintre cele mai diverse şi amuzante. “Invitatul surpriză”, “Paharele cu masa rotundă”, “Mini-fotbal cu făină”, “Recunoaşte melodia” sau “Ruleta imitatorilor” sunt câteva dintre ele.

Care echipă va câştiga cele mai multe probe, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 17 iunie, de la ora 20.30, în prima ediţie “FANtastic Show” a celui de-al doilea sezon.