Război inedit, cu replici: Tudor Chirilă vs Fuego

Apropo.ro / 03.03.2014, 14:30
Război inedit, cu replici: Tudor Chirilă vs Fuego
Dacă până în prezent Fuego nu a dat nicio replică la glumele despre el și piesa celebră cu bradul de Crăciun, iată că Tudor Chirilă a reușit să-l enerveze pe Fuego.

În cadrul unui spectacol recent, Tudor Chirilă a avut un număr de comedie în care a amintit de mama lui Fuego – cea din piesa „Împodobește mamă bradul”.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Pentru măicuța lui Fuego, vă rog frumos, un moment de recu… de liniște! O să cântăm piesa «Perfect» în stilul lui Fuego. Din respect pentru un mare artist, trebuie să acceptați. (…) El așteaptă de la măicuța lui izbăvire. Ești bun, băiatule, te iert! Perfeeect, așa a intrat tehnicianul Grasu’ cu cuțitul peste mama lui Fuego. (…) Tare aș vrea să știu ce a primit măicuța lui Fuego de Mărțișor„, a spus Chirilă înainte de a părăsi scena.

Fuego a ținut să îi dea o replică actorului și cântărețului român, Tudor Chirilă. „Am încercat, pe parcursul timpului, să mă păstrez departe de afirmațiile legate de colegii mei, de activitatea lor, cu atât mai puțin de felul în care aleg să se înfățișeze în fața publicului. Nu știu foarte multe despre ieșirea lui Tudor Chirilă, care probabil e o scăpare firească a unui om spontan, cu fire ludică. Personal, nu îl cunosc, dar îl apreciez pentru determinarea de care a dat dovadă, menținându-se în prim-plan artistic„, a spus el.

Pot spune doar că provine dintr-o familie de seamă, fiind un actor talentat al Teatrului de Comedie, îmbinând ambele componente foarte abil. Am urmărit-o pe mama sa, celebra actriță Iarina Demian, în nenumarate spectacole, atât în roluri sclipitoare în fața scenei, cât și în calitate de regizor de seamă. De tatăl sau, renumitul jurnalist Ioan Chirilă, un simbol al domeniului, mă leagă amintiri speciale, cunoscându-l în cadrul emisiunii «Ceaiul de la ora 5», la debutul meu, unde am fost invitat chiar de dânsul. Am toată stima pentru această familie de profesioniști din care face parte și Tudor și cred că, prin toată munca depusă în timp, a reușit să mențină standardele impuse de părinții săi, devenind, la rându-i, un simbol al generației sale. Umorul ne poate salva pe toți când e făcut fără intenții malițioase, cu bun-simț și spirit liber. Muzica e cea care ne poartă pe toți în viață și cea care, în cele din urmă, va judeca vorbele„, a adăugat Fuego.