Război! Oana Zăvoranu, despre alăptare: „Mi se pare un act grotesc” Şiscanu: „Tot ce atinge distruge. Nu a făcut nimic în viaţa ei”

De: Cristiana Trifu / 20.12.2017, 13:42
Război! Oana Zăvoranu, despre alăptare:
Oana Zăvoranu şi Cristina Şişcanu s-au certat pe problema alăptării în public.

Oana Zăvoranu a declarat că alăptarea în spaţiul public îi produce greaţă, aceasta precizând că i se pare un gest grotesc.

Zăvoranu nu crede că “sânul unei femei, indiferent dacă este pentru alăptat, trebuie să fie văzut de toţi trecătorii dintr-un parc”.

Ce avere colosală a moştenit Oana Zăvoranu

Cât a câştigat Oana Zăvoranu la show-ul de dans? Suma este colosală

Lovitură sub centură! Zăvo: „Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost. Partida de sex dura…”

Oana Zăvoranu şi Cove, picanterii din dormitor: “Am avut o relaţie amoroasă intensă” – FOTO

Oana Zăvoranu arată TOT chiar în public! Nu mai are nicio ruşine – FOTO în articol

O vedetă de la noi le-a oferit fanilor o „privelişte” de noapte bună! S-a tolănit şi…

Recent, bruneta a făcut pasul cel mare. Oana s-a căsătorit civil cu iubitul ei Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu, filmată în pat: „E fenomenal, needitat şi greu de arătat”!

Fanii au făcut infarct! O vedetă de la noi s-a dezbrăcat, s-a pozat şi a pus fotografiile pe Facebook

Cristina Şişcanu este pro alăptare. Se pare că certurile dintre cele două pe această temă nu se mai termină, iar soţia lui Mădălin Ionescu a luat atitudine şi a reacţionat dur la adresa Oanei Zăvoranu, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

“Mă lasă rece ce spune Oana Zăvoranu. L-a jignit inclusiv pe soţul meu. Nu este normal. Foarte bine că nu-şi doreşte să aibă copii. Îmi este milă de copiii pe care ar putea să-i aibă Oana Zăvoranu. Ea a moştenit averea, noi ne chinuim să ne creştem copiii, muncim pentru fiecare bănuţ. Avem trei, iar unul cu handicap.

Este un suflet negru. Tot ce atinge distruge. Nu are nicio calitate. Ar trebuie să-mi ridice statuie, eu cresc trei copii. Nu i-am dorit niciodată moartea. Nişte invenţii, nişte prostii. Mă bucur că foarte multe mămici mi-au scris şi că nu se simt timorate de Oana Zăvoranu. Au prins curaj şi alăptează în public fără teamă. Mă doare-n cot de Oana Zăvoranu. Această femeie nu reprezintă nimic pentru mine. Nu a făcut nimic în viaţa ei”, a declarat Cristina Şişcanu.