Război total între Măruţă şi Oana Roman: „Ai uitat că ieri-alaltăieri încasai bani de la emisiunea mea?”

Apropo.ro / 18.06.2014, 09:24


Război total între Măruţă şi Oana Roman:
Prietenia dintre Oana Roman şi Cătălin Măruţă se pare că s-a terminat.


Cei doi sunt într-un conflict deschis după ce un reporter de la Pro TV ar fi filmat la nuntă fără fiicei lui Petre Roman fără acordul miresei, aceasta având un contract de exclusivitate cu Antena 1.

Oana Roman l-a luat în colimator şi pe relizatorul Cătălin Măruţă, pe care îl face cu ou şi cu oţet. „Văd că Dl Măruţă nu se dezminte şi îmi arată că e şi mincinos! Cătălin Măruţă minţi cu neruşinare! Nu l-am invitat pe (…) în calitate de reporter şi nici pt că vroiam să rămân în relaţii bune cu Proul pt că nu ne certaserăm! (..) a fost invitat ca prieten, pentru că ne ştim de 10 ani, cu mult înainte să lucreze la Pro! Nu mi-a cerut nici o secundă acordul să filmeze cu tel şi nu a filmat cu telefonul ci cu o cameră mică profesionistă pe care o avea la rever! Nu mai minţi Măruţă că minciuna are picioare scurte! Am şi mesajul de la el prin care recunoaşte că avea cameră profesionistă la el! Iar despre contractul pe care l-am avut cu voi el s-a făcut la cererea insistentă a voastră! Voi aţi venit şi mi-aţi propus acest lucru, nu eu v-am rugat! Hai să fim oneşti şi să avem un pic de onoare!”, a scris Oana Roman, dezlănţuită, pe Facebook.

Răspunsul lui Cătălin Măruţă a venit cu promptitudine, pe aceeaşi reţea de socializare: „Ea si-a dat acordul verbal ca el sa filmeze cu telefonul mobil anumite momente. Chiar si la eveniment, cand l-a vazut, ea i-a precizat ca e in regula sa filmeze cu telefonul. Mi-as fi dorit sa pastram o relatie civilizata si in continuare si sa nu fim ipocriti, dar vad ca de dragul contractului cu cealalta televiziune, ea se eschiveaza si ne acuza in public pe mine si pe colegii mei de furt si de imoralitate. Cred ca imoral e insa gestul ei, de a nu isi asuma anumite decizii cand este pusa intr-o situatie incomoda. Vorbeste atat de urat despre emisiunea pe care o prezint si postul pe care e difuzata incât abia îţi vine să crezi că ieri-alaltăieri încasa bani de aici si se declara fana noastra. Afacerile sunt afaceri, aşa e, Oana ?”.

Prezentatorul de la Pro TV a revenit două ore mai târziu pentru a aduce noi lămuriri: „Oana Roman insistă şi crede ca daca scrie pe Facebook ce vrea devine adevărat. Sunt nevoit se pare să revin cu explicaţii: colegul meu reporter pe care l-a invitat la nunta nu a filmat cu o cameră „la rever”. Cred că Oana a văzut prea multe filme cu James Bond. Colegul meu nu e însă 007 şi a filmat cu un telefon, (ca multi alţi invitati, unii de la alte televiziuni) după cum se vede şi după calitatea imaginilor. În rest… Numai de bine. Casa de piatra!”