Razer Project Fiona ar putea fi urmatoarea generatie de console de jocuri

Apropo.ro / 12.01.2012, 12:50
Razer, un producator de hardware pentru gameri, lucreaza la viitoarea conosola de jocuri portabila, proiect intitulat Project Fiona.

„Mulandu-se” si adaptandu-se cerintelor gamer-ilor din intreaga lume, Razer este o companie renumita pentru produsele hardware fabricate de acestia, care imbunatatesc considerabil abilitatile acestora din joc.

Razer nu se opreste aici iar la CES 2012 acestia au prezentat un prototip (varianta 0.2) intitulat Project Fiona care se pare ca este o tableta foarte perfomanta (de 10.1 inchi cu o rezolutie de 1280×800 pixeli) echipata cu doua joystick-uri laterale pentru un control mai bun in-game.

Ca sa ne intelegem, tableta prezentata de acestia este prima tableta din lume gandita pentru gameri, ruland pe o varianta full de Windows 8, avand un procesor Intel Core i7.

Razer nu doresc sa inlocuiasca PC-urile cu acest produs insa pentru situatiile in care vrei sa te joci afara, Project Fiona ar putea fi cea mai cool solutie, in comparatie cu consolele Playstation Portable sau Nintendo DS.