Răzvan Ciobanu a recunoscut că a fost bătut de iubit: „M-a lovit cu un scaun de metal” – FOTO

Apropo.ro / 18.07.2018, 12:35
Răzvan Ciobanu a recunoscut că a fost bătut de iubit:
Răzvan Ciobanu a fost bătut de iubit, scandal în urma căruia cei doi au pus punct unei relaţii de şase ani.

Răzvan Ciobanu şi iubitul lui Marius s-au despărţi cu scandal.

„Relaţia noastră a fost una tumultoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul. (…)Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anunlat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm… i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit”, a povestit Răzvan Ciobanu la Kanal D.

În urmă cu ceva timp, designerul a postat pe contul de socializare o imagine, în care le arată fanilor că a fost agresat, fără a da însă mai multe detalii.

„Ma gandesc de cateva zile daca sa vorbesc despre experientele mele de viata,sau nu…inca ma gandesc! Stiu insa,ca daca nici noi nu ne putem asuma momentele din voata noastra…atunci cine ar putea sa o faca?! Eu zic doar atat:oricat de dificil ne-ar fi,ne ridicam de jos,ne scuturam de praf,zambim si mergem mai departe. Noi avem puterea asta,doar noi”, a declarat Răzvan Ciobanu pe reţelele de socializare.

“Răzvan şi Marius s-au certat rău. Au probleme în relaţie cam de un an. În discuţia aprinsă, Răzvan a fost tăiat pe faţă şi cusut, ulterior. Este o problemă de familie, care va rămâne deocamdată în interior. Niciunul nu este pregătit să spună mai mult”, au povestit apropiaţi ai designerului pentru click.ro.

Răzvan Ciobanu a slăbit peste 40 de kilograme! Ce dietă a urmat