Răzvan Firea, un manechin excentric și un designer cu viziuni aparte

Apropo.ro / 04.07.2012, 14:30
Răzvan Firea pare un tip timid, în aparență, însă este un tip puternic și cu personalitate. Dincolo de toate, Răzvan este un tip extrem de creativ.

Răzvan Firea este fiul vitreg al Gabrielei Vrânceanu Firea și fiul natural al regretatului Răsvan Firea.

Răzvan Firea

Răzvan Firea

Răzvan are 23 de ani, locuiește cu mama lui naturală – Carmen, și este student la Arte, în București.

Tânărul este pasionat de design vestimentar, dar și de vitrine, el reușind să realizeze adevărate capodopere vizuale pentru magazine de renume.

Viața l-a maturizat mai mult decât credea, dar cu toate acestea prietenii apropiați îl descriu ca pe un tip introvertit. Cu toată liniștea sa, trezește interesul celor din jur prin munca lui pe care o tratează cu seriozitate.

„În Bucureștiul ăsta gri, cred că e mare lucru să faci oamenii să schimbe puțin fața tristă cu care călătoresc. În general, eu merg pe contraste. Dacă una dintre vitrine simbolizează ceva, cealaltă se află în opoziție cu ea, iar împreună spun o poveste”, spune Răzvan.

A lansat solo colecția Le petit indigent „regarde le ciel”, inspirată de viața străzii.

Răzvan Firea Le Petit Indigent

Răzvan Firea – Le Petit Indigent

La începutul carierei de designer a lucrat cu un grup de colegi de la Arte, iar împreună au lansat brandul Royal Junkie, din care face parte colecția FACTS, un starter de 30 de piese vestimentare ce va fi actualizată tot timpul. Colectia a fost pusă spre vânzare în magazinul Outwear (b-dul Decebal, București).