Razvan Fodor prezintă “MasterChef” la Pro Tv

Apropo.ro / 10.02.2012, 11:53
Razvan Fodor prezintă  “MasterChef” la Pro Tv
Pro Tv dă savoare primăverii cu un show culinar cum nu s-a mai văzut. “MasterChef”, emisiunea care îi va provoca pe bucătarii amatori să prindă gustul competiţei, va fi prezentată de Răzvan Fodor.

„Am spus „da” din prima când am auzit această propunere”, recunoaşte Răzvan, „pentru mine este o reală bucurie să fac parte din echipa acestei emisiuni”. Pasionat de bucătărie, Răzvan Fodor va media întâlnirea dintre bucătarii amatori care visează să ajungă în acest concurs şi temutul juriu format din chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu.

„Concurenţii vor avea o misiune grea, însă priceperea şi plăcerea de a găti este cea care îi va ajuta să meargă mai departe. Eu am început să gătesc cam pe la 16, 17 ani şi sunt pasionat de asta, însă recunosc că îmi ia foarte mult timp să prepar ceva, gătesc într-un ritm lent. Aşa că eu unul vă spun sigur că aş avea probleme în postura de concurent la „MasterChef”, mai ales la probele cotra cronometru”, mărturiseşte Răzvan. Prezentatorul „MasterChef” s-a întâlnit deja cu cei trei juraţi de la Pro Tv.

Razvan Fodor„Pe 21 ianuarie am trecut pe la preselecţii şi trebuie să vă spun că am fost uimit să văd atâţia oameni şi impresionat de grija cu care fiecare îşi pregătea momentul. Persoane din diferite colţuri ale ţării, cu meserii variate, de vârste diferite, toţi aveau un numitor comun: plăcerea de a găti. M-au impresionat oamenii care veneau din domenii precum medicina, sistemul financiar, management şi care spuneau că în cazul în care ar câştiga această competiţie şi-ar dori să facă o turnura în cariera şi să îşi transforme pasiunea în meserie”, a încheiat vedeta Pro Tv.

Cel mai tare cooking show din lume va debuta şi în România în luna martie, la Pro Tv. Bucătarii amatori care vor ajunge în competiţie se vor întrece în talent şi pricepere, însă vor lupta şi pentru premiul cel mare. Concurentul care va demonstra că deţine toate ingredientele pentru reţeta succesului va deveni primul MasterChef al României şi va fi răsplătit cu nu mai putin de 50.000 de euro.