Răzvan Fodor şi soţia lui au sărbătorit doi ani de la căsătorie!

Apropo.ro / 11.09.2012, 18:00
Răzvan Fodor şi soţia lui au sărbătorit doi ani de la căsătorie!
Răzvan Fodor, pe care telespectatorii îl vor vedea din 17 septembrie la ProTv, în noul sezon din “Pariu cu viaţa”, şi soţia lui, Irina, au sărbătorit 2 ani de la ziua nunţii şi 5 ani de când formează un cuplu.

Razvan Fodor si familiaRazvan Fodor si familia!Prima parte a zilei au petrecut-o la un picnic, alături de fiica lor, Diana, şi de cei mai buni prieteni, iar spre seară, petrecerea s-a mutat într-un restaurant, unde Răzvan şi Irina au avut parte de o cină romantică:

„Am fost la un grătar aproape de Bucureşti cu prietenii, am venit toţi cu copiii pe care spre seara i-am dus pe la bunici, la mătuşi…şi am rămas doar noi, oamenii mari. Am plecat toţi să cinăm la un restaurant, am povestit şi am râs mult. De fapt, aniversarea officială a fost chiar pe 4 septembrie. Am fost să o iau de la serviciu pe Irina, i-am pregătit friptură de curcan la cuptor şi am desfăcut un vin rose”, povesteşte Răzvan Fodor.

Razvan Fodor si sotia, IrinaDin 17 septembrie, Răzvan Fodor revine la ProTv în sezonul 3 din „Pariu cu viaţa”, în rolul lui Robert, directorul şcolii care va pune beţe în roate relaţiei dintre Raluca (Adela Popescu) şi Tudor (Radu Vâlcan).